back to top

EGLO Living & Lighting – novi salon rasvjete u Tuzli

Novi EGLO salon rasvjete i dekoracija u Tuzli

Početkom proljeća, EGLO rasvjeta je prestavila svoj novi prodajni koncept prostor u Austriji, sa prodajnom površinom od 7.500m2. EGLO Worlds of Light je najveći salon u EGLO kompaniji i koji predstavlja čitav asortiman EGLO proizvoda, kao i novih proizvoda iz EGLO Living asortimana za krajnje kupce. Vodeći se ovom filozofijom i pristupom tržištu, EGLO rasvjeta BH d.o.o. Gradačac je otvorila prvi EGLO Living salon u Bosni i Hercegovini, a samim time i u ovom dijelu Evrope.  

Budući da dekoracije i mali namještaj čine simbiozu sa rasvjetom, odlučili smo da našim kupcima prezentujemo naš asortiman usklađen sa trenutnim trendovima u svijetu dizajna enterijera. U našem novom EGLO Living & Lighting salonu u Tuzli možete pronaći najnovije dekorativne artikle iz EGLO Living asortimana uparene sa pratećom EGLO rasvjetom. 

Eglo Living &Amp; Lighting – Novi Salon Rasvjete U Tuzli
EGLO Living & Lighting – novi salon rasvjete u Tuzli

EGLO Tuzla

Naš prvi EGLO Living & Lighting salon u Tuzli možete pronaći na adresi Mehmedalije Maka Dizdara 33-35. A naše prve kupce očekuju prigodni pokloni i popusti. Posjetite nas i uđite u EGLO svijet rasvjete i dekoracija.  #eglo #mylight #mystyle 


Više o EGLU:

Osnovana 1969. godine sa sjedištem u Pillu u Tirolu, EGLO kompanija je vodeći proizvođač dekorativne unutarnje i vanjske rasvjete u Europi s fokusom na pametnu rasvjetu i LED diode u B2B (business to business) sektoru. Sa oko 5.000 zaposlenih u 90 globalnih filijala širom svijeta, uspješno se brinemo o svim zahtjevima naših klijenata. Dok naš tim sa globalnim pristupom radi na jedinstvenom dizajnu artikala, inovativnim idejama i optimizaciji naših transportnih i logističkih ruta.

DRUGI UPRAVO ČITAJU