back to top

BH Telecom otvorio novi prodajni centar: Na ovaj način se približavamo našim krajnjim korisnicima

U sarajevskom naselju Dobrinja danas je otvoren novi prodajni centar kompanije BH Telecom, inače šesti po redu otvoren tokom septembra u BiH. Moderno opremljen i adaptiran centar je površine 80 kvadratnih metara i bit će, kako je naglašeno, novo mjesto druženja i prodaje za građane naselja Dobrinja, ali i okolnih mjesta u sarajevskom Kantonu gdje će moći koristiti sve usluge i servise ove kompanije.

U pomenutom prodajnom centru građani će moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude partnera kompanije. Također će moći plaćati i račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz uslužnog i prodajnog asortimana Bh telecoma, kao i na bilo kojem drugom prodajnom mjestu ove kompanije u BiH.

Direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma Faruk Selmanović istakao je da BH Telecom nastavlja svoju priču i obećanje od prije godinu dana gdje je najavljeno otvaranje novih telecom shopova u KS-u.


Image

Sedin Kahriman generalni direktor kompanije istakao je da je otvaranje prodajnog centra na Dobrinji veoma važan događaj za kompaniju/Didier Torche


– Na ovaj način se želimo približiti našim krajnjim korisnicima. U proteklom periodu smo uradili sve na poboljšanju naših usluga, pa smo tako doveli i 4G, pripremili se za 5G, uradili optičke priključke, povećali brzinu interneta, kao i kvalitet i sad radimo na povećanju tog korisničkog iskustva, odnosno da damo našim korisnicima potpun ugođaj i efekat jednog modernog telecom shopa, kako bi riješili sve svoje probleme i da mogu kupiti sve ono što nudi usluga BH Telecoma u jednom modernom okruženju. U narednom periodu želimo nastaviti da sve naše shopove na teritoriji KS-a opremimo, modernizujemo i da to bude mjesto gdje korisnici rado dolaze, kazao je Selmanović.

Sedin Kahriman generalni direktor kompanije istakao je da je otvaranje prodajnog centra na Dobrinji veoma važan događaj za kompaniju, ali i kruna aktivnosti koje je kompanija provodila tokom septembra, a sve u povodu obilježavanja 5.septembra – Dana kompanije BH Telecom.

<!–||||–>

– Najavili smo, a to je jedan od naših streteških ciljeva unapređenja korisničkog iskustva i zadovoljstva, tokom septembra otvoriti šest novih prodajnih mjesta i ovo danas je kruna tih aktivnosti. Kao ponosni partner SFF-a, za vrijeme festivala otvorili smo naš prvi Premium showroom, jedinstven prodajni prostor u BiH i želim najaviti da ćemo tokom naredne godine otvoriti nekoliko takvih centara u većim bh. gradovima. Kompanija sa svojom strategijom i svime što radi značajno doprinosi u segmentu društvene odgovornosti, ali smo ponosni i na ostvarene rezultate, jer smo tokom sedam mjeseci poslovanja planiranu dobit premašili za 64 posto, također i premašili plan prihoda, a sa rezultatima mjeseca augusta to povećanje prihoda je još veće u odnosu na planirano. Nastavit ćemo dalje razvijati našu kompaniju, a to će samim tim doprinijeti i unapređenju korisničkog iskustva kroz platforme, servise i usluge koje pružamo, razvijamo i radimo, naglasio je Kahriman.

Iz kompanije BH Telecom su najavili da do kraja godine planiraju otvoriti još nova tri prodajna mjesta, a u ovoj godini od prošlog 5. septembra do danas, otvorili su 11 novih prodajnih centara, sve u cilju, kako su istakli, da budu što bliže na usluzi svim korisnicima.  

www.oslobodjenje.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU