Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  BH Telecom otvorio novi prodajni centar: Na ovaj način se približavamo našim krajnjim korisnicima

  U sarajevskom naselju Dobrinja danas je otvoren novi prodajni centar kompanije BH Telecom, inače šesti po redu otvoren tokom septembra u BiH. Moderno opremljen i adaptiran centar je površine 80 kvadratnih metara i bit će, kako je naglašeno, novo mjesto druženja i prodaje za građane naselja Dobrinja, ali i okolnih mjesta u sarajevskom Kantonu gdje će moći koristiti sve usluge i servise ove kompanije.

  U pomenutom prodajnom centru građani će moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude partnera kompanije. Također će moći plaćati i račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz uslužnog i prodajnog asortimana Bh telecoma, kao i na bilo kojem drugom prodajnom mjestu ove kompanije u BiH.

  Direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma Faruk Selmanović istakao je da BH Telecom nastavlja svoju priču i obećanje od prije godinu dana gdje je najavljeno otvaranje novih telecom shopova u KS-u.


  Image

  Sedin Kahriman generalni direktor kompanije istakao je da je otvaranje prodajnog centra na Dobrinji veoma važan događaj za kompaniju/Didier Torche


  – Na ovaj način se želimo približiti našim krajnjim korisnicima. U proteklom periodu smo uradili sve na poboljšanju naših usluga, pa smo tako doveli i 4G, pripremili se za 5G, uradili optičke priključke, povećali brzinu interneta, kao i kvalitet i sad radimo na povećanju tog korisničkog iskustva, odnosno da damo našim korisnicima potpun ugođaj i efekat jednog modernog telecom shopa, kako bi riješili sve svoje probleme i da mogu kupiti sve ono što nudi usluga BH Telecoma u jednom modernom okruženju. U narednom periodu želimo nastaviti da sve naše shopove na teritoriji KS-a opremimo, modernizujemo i da to bude mjesto gdje korisnici rado dolaze, kazao je Selmanović.

  Sedin Kahriman generalni direktor kompanije istakao je da je otvaranje prodajnog centra na Dobrinji veoma važan događaj za kompaniju, ali i kruna aktivnosti koje je kompanija provodila tokom septembra, a sve u povodu obilježavanja 5.septembra – Dana kompanije BH Telecom.

  <!–||||–>

  – Najavili smo, a to je jedan od naših streteških ciljeva unapređenja korisničkog iskustva i zadovoljstva, tokom septembra otvoriti šest novih prodajnih mjesta i ovo danas je kruna tih aktivnosti. Kao ponosni partner SFF-a, za vrijeme festivala otvorili smo naš prvi Premium showroom, jedinstven prodajni prostor u BiH i želim najaviti da ćemo tokom naredne godine otvoriti nekoliko takvih centara u većim bh. gradovima. Kompanija sa svojom strategijom i svime što radi značajno doprinosi u segmentu društvene odgovornosti, ali smo ponosni i na ostvarene rezultate, jer smo tokom sedam mjeseci poslovanja planiranu dobit premašili za 64 posto, također i premašili plan prihoda, a sa rezultatima mjeseca augusta to povećanje prihoda je još veće u odnosu na planirano. Nastavit ćemo dalje razvijati našu kompaniju, a to će samim tim doprinijeti i unapređenju korisničkog iskustva kroz platforme, servise i usluge koje pružamo, razvijamo i radimo, naglasio je Kahriman.

  Iz kompanije BH Telecom su najavili da do kraja godine planiraju otvoriti još nova tri prodajna mjesta, a u ovoj godini od prošlog 5. septembra do danas, otvorili su 11 novih prodajnih centara, sve u cilju, kako su istakli, da budu što bliže na usluzi svim korisnicima.  

  www.oslobodjenje.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU