Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021: „Karticom plati ili prisloni, ekstra su pokloni!“

  Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard od 1. jula kreće sa velikom nagradnom igrom “BBI banka & Mastercard nagrađuju 2021“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili više od 40 vrijednih nagrada. Glavna nagrada je putnički automobil „Hyundai i10“.

  Osim toga u nagradnom fondu su:  tri nagrade – vaučer od 1.500 KM za opremanje stanja bijelom tehnikom i kućanskim aparatima, pet laptopa HP Notebook 15-DW,  tri električna romobilašest mobitela Samsung A51 i 30 poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM.

  Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 30 septembra 2021. godine, mogu uzeti svi korisnici debitnih BBI Mastercard® kartica koji u toku trajanja Nagradne igre u toku jednog mjeseca (od 01. do 30/31. u mjesecu) izvrše plaćanje BBI Mastercard® karticom  u minimalnom iznosu od 30,00 KM po transakciji, na prodajnim mjestima u BiH i/ili inozemstvu i ostvare mjesečni zbir transakcija u ukupnom iznosu od minimalno 150,00 KM.

  „BBI banka cijeni lojalnost svojih klijenata, tako da smo ovoga ljeta odlučili nagraditi sve naše korisnike BBI Mastercard® kartica vrijednim nagradama“, kazao je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija Bosna Bank International, uz napomenu da pravo učešća u nagradnoj igri imaju i svi novi korisnici koji izvade i aktiviraju svoju BBI Mastercard® karticu i ostvare uslove učešća u nagradnoj igri.

    Počeo prvi Youth Business Camp Adria u Sarajevu

  Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog drugog četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec. Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade. Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 14. oktobra 2021. godine.


  Sve informacije potražite u pravilima nagradne igre na linku ovdje.


  Više informacija o BBI Mastercard® karticama potražite na linkovima: BBI Mastercard® Debit i BBI Mastercard® Debit Gold

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU