back to top

B2B susreti privrednika TK i Vojvodine

Kantonalna privredna komora Tuzla u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, organizuje uzvratne susrete privrednika sa područja Tuzlanskog kantona i šire regije Vojvodine.

Planirano je da B2B susreti budu održani u drugoj polovini aprila ili prvoj polovini maja 2024. godine ( u zavisnosti od raspoloživosti termina i već planiranih aktivnosti) u velikoj sali Kantonalne privredne komore Tuzla, Trg slobode bb.

Pozivamo sve privrednike, predstavnike firmi članica Kantonalne privredne komore Tuzla, zainteresirane za učešće na B2B susretima i saradnju sa firmama iz Vojvodine, da se prijave u Komoru.

U prijavi je potrebno navesti interes za određene djelatnosti i aktivnosti u razgovorima sa poslovnim partnerima (prodaja, kupovina, zastupništvo, posredovanje, zajednički nastup na trećim tržištima itd…) te link web stranice firme kako bi se potencijalni partneri iz Vojvodine upoznali sa profilom firme.

Prijave dostaviti najkasnije do 8. aprila na e-mail: dino@kpktz.ba ili telefon sa brojem 035/369-550, 360-562, mobilni 061/164-311.

Kontakt osoba za sva dodatna pitanja je Dino Kalesić, telefon 061/164-311.

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU