Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Addiko gotovinski krediti bez troškova obrade i u januaru 2021.

  Addiko gotovinski krediti – Addiko banke u BiH omogućile su svim klijentima ugovaranje gotovinskog kredita bez troškova obrade i u januaru ove godine

  Akcija, koja je u nekoliko navrata organizovana tokom protekle godine, a na zadovoljstvo klijenata radi ušteda koje ostvare prilikom realizacije kredita, nastavljena je i u ovoj godini, omogućavanjem ugovaranja Addiko Blic gotovinskog kredita bez naknade za obradu kredita.

  „Produžili smo ovu akciju do kraja januara, kako bismo i u ovom prazničnom mjesecu klijentima omogućili dodatne pogodnosti prilikom ugovaranja kredita u Addiko banci“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo i naglasila da u narednom periodu klijente Addiko banke očekuju brojne pogodnosti.

  Addiko Gotovinski Krediti Bez Troškova Obrade I U Januaru 2021.
  Addiko gotovinski krediti bez troškova obrade i u januaru 2021.

  „Posebna pogodnost ove akcije odnosi se na uštedu, odnosno dodatna sredstva u iznosu do 750 KM, budući da će svi oni, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju do 31.01, biti potpuno oslobođeni troška naknade za obradu kredita“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

  Više informacija o Addiko proizvodima i uslugama potražite na www.addiko.ba.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU