Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  A2B Express i Bingo: Strateško partnerstvo u korist klijenata

  Inovativno i brzo rješenje svih logističkih izazova…

  Imajući u vidu inovacijske trendove u uslugama dostave pošiljki i konstantnog rasta online prodaje, potrebe klijenata u ovoj industriji se mijenjaju iz dana u dan. U kompaniji A2B Express fokus je oduvijek bio na krajnjem korisniku, potrebama i željama klijenata, prilagođavanju promjenama na tržištu, unapređenju i inovacijama.

  Osluškujući tržište, te svjesni činjenice kako dostave u tržnim centrima znaju biti izazovne, a vozači čekati u redovima i po nekoliko sati, kompanije A2B Express i Bingo d.o.o uspostavile su strateško partnerstvo u korist klijenata. Inovativna i brza rješenja logističkih izazova rezultat su ovog strateškog partnerstva.

  „Kao najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini, uvijek se trudimo da zadovoljimo zahtjevima naših klijenata, te da im olakšamo poslovanje. Stoga je strateško poslovanje s A2B pravi potez.  Zahvaljujući ovom partnerstvu, klijenti kompanije A2B Express brze pošte ostvaruju pravo na prioritetnu dostavu u svim našim objektima u Bosni i Hercegovini, što im omogućava brži plasman robe i značajnu uštedu vremena prilikom isporuke proizvoda u Bingo objekte.“, izjavila je Tatjana Paunoski, rukovodilac Službe trade marketinga Binga.

  Proširenjem svog portfolija kompanija A2B Express još jednom je potvrdila da prati savremene tehnologije i pruža inovacije korisnicima. Skladišni prostor velikog kapaciteta, te korištenje najmodernijih tehnologija samo su neke od karakteristika ove kompanije.

  „Ponosimo se činjenicom da smo ostvarili strateško partnerstvo s kompanijom Bingo d.o.o, najvećim trgovačkim lancem u Bosni i Hercegovini i tako dodatno obogatili portfolio usluga. Dodatno smo proširili skladišne kapacitete u našem distributivnom centru u Sarajevu kako bismo mogli pružiti još bolje usluge našim klijentima.  Zahvaljujući logističkoj usluzi 3PL (third party logistics) naši klijenti se mogu u potpunosti fokusirati na svoje osnovne djelatnosti, a nama prepustiti kompletnu brigu o svim logističkim izazovima. Mi se brinemo o ulazu robe u skladište, evidentiranju, skladištenju, komisioniranju, označavanju, i naravno – o distribuciji i dostavi.“  izjavio jeErmin Omeragić, general manager kompanije A2B Express d.o.o.

    Produžen rok za prijave za subvencioniranu liniju Zeničko-dobojskog kantona i BBI banke

  Kompanija Bingo davno je izašla iz okvira svoje prvobitne djelatnosti i trenutno broji skoro 200 maloprodajnih objekata, , a pored toga, u grupaciji još postoji devetnaest drugih kompanija, od čega devet fabrika.

  Kompanija A2B Express posluje preko petnaest godina, te s više od 10 miliona dostavljenih pošiljki i skoro 100.000 zadovoljnih korisnika pokazatelji su profesionalnog pristupa pružanju usluga brze pošte.

  Sve navedene usluge su već dostupne postojećim i budućim korisnicima A2B Express brze pošte.  Za sve dodatne informacije klijenti mogu kontaktirati odjel prodaje na telefon 1300 ili putem maila [email protected]

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU