UltimateRankReviews stipendije za oblast informacionih tehnologija

UltimateRankReviews stipendije za oblast informacionih tehnologija

UltimateRankReviews nudi stipendije istaknutim studentima za akademsku 2018/2019. godinu kojima je potrebna podrška za studije iz oblasti informacionih tehnologija, softvera, i kompjuterskih nauka.

OBLAST
Informacione tehnologije, softver, kompjuterske nauke

OPIS
Stipendija iznosi 2.000 dolara i namijenjena je kao doprinos školarini. Mogu se prijaviti kandidati svih nacionalnosti. Odabir se vrši na osnovu akademskog uspjeha i prethodnih iskustava, kao i iskazane potrebe za finansijskom podrškom.

USLOVI
Da bi se prijavio, kandidat mora biti prijavljen na neki od programa iz gore navedenih oblasti, biti državljanin zemlje u kojoj je upisao studije, te iskazati potrebu za finansijskom podrškom.

NAČIN PRIJAVE
Kandidati šalju akademske dokumente i bilo kakvu vrstu potvrde o neophodnosti finansijske podrške, i zajedno sa esejem od 1500 riječi na temu “The power of technology in transforming human progress” šalju na admin@ultimaterankreviews.com.

ROK ZA PRIJAVU
22. april 2018.

VIŠE INFORMACIJA
Dobitnik stipendije će biti kontaktiran do 18. novembra, a stipendija će biti dodijeljena u januaru naredne godine. Detaljnije o samoj stipendiji na UltimateRankReviews stipendije za oblast informacionih tehnologija.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci