Stipendije Wichita State univerziteta u Sjedinjenim Državama

Stipendije Wichita State univerziteta u Sjedinjenim Državama

Wichita State univerzitet iz Sjedinjenih Američkih Država objavljuje poziv za program stipendiranja koji omogućava pohađanje studija u toj instituciji. 

OBLAST:
političke nauke, ekonomija, pravo, fizika, matematika, biologija, inžinjering kao i druge oblasti dostupne na univerzitetu.

OPIS
U okviru programa aplikantima se nudi mogućnost da pohađaju studije u gore navedenim kao i mnogim drugim oblastima. Stipendije se dodjeljuju za narednu akademsku godinu. U okviru programa dodjeljuju se stipendije u iznosu od 2.500 do 5.000 dolara.

USLOVI
Pravo da se prijave imaju aplikanti koji se upisuju na osnovne studije u gore navedenim kao i u mnogim drugim oblastima. Da bi bili dio programa aplikanti moraju ispuniti sljedeće uslove:
• mora da posjeduje boravišnu vizu za boravak u SAD-u;
• da nisu dobitnici nijedne druge stipendije;
• da posjeduju dobar akademski potencijal;
• da imaju dobro znanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE
Da bi bili dio programa aplikanti moraju napisati esej u kojem moraju da navedu svoje motive prijavljivanja za stipendije; o detaljnijem načinu prijave i neophodnoj dokumentaciji aplikanti se mogu informisati putem zvaničnog sajta univerziteta.

ROK ZA PRIJAVU:
prvi juni 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA
Detaljnije informacije o programu mogu se naći na zvaničnom sajtu univerziteta koji se nalazi na sljedećem linku: http://webs.wichita.edu/?u=intl.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci