Nova slobodna radna mjesta

Nova slobodna radna mjesta

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Blue Trade d.o.o, kao članica Krautz TEMAX grupacije, zbog potrebe širenja poslovanja na regionalnom tržištu, traži visoko motivirane kandidate, sa prethodnim iskustvom u prodaji za poziciju: komercijalista. Naša očekivanja: prethodno iskustvo u prodaji je neophodno (veliki plus je poznavanje regionalnog tržišta građevinskih materijala, posebno zaštitnih/ambalažnih folija i EPS), spremnost na terenski rad se podrazumijeva, izvrsne komunikacijske vještine, izvrsno poznavanje engleskog jezika, profesionalni nivo korištenja MS Office paketa (posebno MS Excel),  profesionalizam, osobni integritet, odgovornost i tačnost, timski rad (obavezno) –> Vaš uspjeh = uspjeh tima, samoinicijativnost i kreativnost, vozačka dozvola B kategorije, minimalno srednja stručna sprema.

Opširnije pronađite  OVDJE.

MD Family d.o.o. objavljuje oglas za prijem radnika na poziciju: prodavač/ica. Poslovi će se obavljati za regiju  Sarajevo. Uslovi: SSS, iskustvo rada u maloprodaji minimalno 6 mjeseci, izražene komunikacijske i prodajne vještine, ljubaznost i srdačnost u komunikaciji s kupcima, marljiv, savjestan i odgovoran pristup radu i radnim zadacima.

Opširnije pronađite OVDJE.

Mikrokreditna Fondacija MIKRA želi dodatno osnažiti svoj tim, angažirati ambiciozne ljude, koji svoju profesionalnu karijeru žele razvijati u perspektivnom, dinamičnom i prijatnom radnom okruženju. Objavljujemo otvoreni konkurs za radnu poziciju pravnik.

Kandidat treba ispunjavati slijedeće uvjete: pravni fakultet, neophodno je prethodno iskustvo, prednost iskustvo u finansijskom sektoru, generalist, poznavanje osnova različitih pravnih oblasti i disciplina, poznavanje propisa na svim razinama u BiH, napredna komunikacija, verbalna i pismena, iskustvo u izradi statusnih akata i poslovnih dopisa, vještina izrade konciznih i razumljivih akata i poslovno primjenjivih pravnih mišljenja, poznavanje pravila i principa rada upravljačkih struktura, sposoban upravljati povjerljivim informacijama i dokumentacijom na odgovarajući način, posjedovanje mreže stručnih i poslovnih kontakta, ažurnost, brzina, pažnja na detalje, napredno korištenje računara. Engleski jezik, pravna i poslovna terminologija, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE.

KAM I BUS d.o.o. je firma koja se bavi prodajom rabljenih vozila, rezervnih dijelova za vozila te održavanjem vozila. Posluje na lokacijama Doboj-Jug, Laktaši i Sarajevo. U skladu s planiranim razvojem poslovanja tražimo više marljivih, stručnih i okretnih osoba za radna mjesta: autoelektričar, mjesto rada: Tuzla, Doboj-Jug, Sarajevo. Uvjeti: SSS ili KV autoelektričar, iskustvo u radu s vozilima, vozačka dozvola B kategorije, poželjno i C kategorije, spremnost na obuku u Doboju ili Zagrebu. Izabranim osobama nudimo rad u modernom i poslovno pokretljivom okruženju, mogućnost stalnog osobnog usavršavanja i primjerne uvjete.

Opširnije pronađite OVDJE.

Farell d.o.o. zbog širenja poslovnih aktivnosti raspisuje konkurs za radno mjesto: radnik za rad u marketu. Potrebna znanja i vještine: srednja stručna sprema (sa ili bez radnog iskustva), ljubaznost i posvećenost kupcu, dobre komunikativne sposobnosti, spretnost, brzina i pedantnost u radu, poznavanje robe široke potrošnje. Mjesto rada: Rakovica.
Opširnije pronađite OVDJE.

 

 

O autoru

Srodni članci