NLP Practitioner; IN – Sarajevo

NLP Practitioner; IN – Sarajevo

Prvi stepen edukacije u NLP-u koji na jednom mjestu predstavlja priliku za potpun profesionalni i lični razvoj.

Tokom treninga se stiče temeljito razumijevanje osnova NLP-a i čitav niz vještina, metoda i tehnika korisnih kako u svakodnevnim tako i poslovnim situacijama. Na jednom mjestu su skupljene sve vještine koje pojedincu mogu pomoći da postane uspješan u svom poslu i da isti obavlja sa što manje nepotrebnog napora i svakodnevnog stresa.

Po završetku treninga polaznici će moći; izgraditi bolje odnose s kolegama i poslovnim partnerima, učinkovito prezentirati sebe i firmu, jasnije objašnjavati i biti bolje shvaćeni, planirati i dostizati poslovne ciljeve, biti učinkovitiji na sastancima, unaprijediti manadžerske, liderske i sposobnosti ocjenjivanja zaposlenih, povećati ličnu prilagodljivost i otvorenost prema promjenama, maksimalno koristiti potencijale kolega poznavanjem njihovih motivacijskih strategija, kreativnije razmišljati, učinkovito rješavati probleme i suočavati se s novim izazovima, preuzeti odgovornost za lični razvoj i karijeru.

Trening se održava prema standardu međunarodne NLP asocijacije – International Association of NLP Institutes Berlin (NLP-IN).

Organizator treninga:

Agencija „Slapovi znanja“ Puračić – Lukavac. Trening vodi Šemsudin Zaimović, prvi NLP Master Trener i Coach Master Trener u BiH i jedan od prvih NLP i Coach trenera u regionu koji je priču NLP-a u BiH donio 2002.godine.

Internet adresa: www.nlp.ba, www.slapoviznanja.ba, mail adresa: semsudin@yahoo.com.

Sadržaj treninga:

Trening u trajanju od 130 sati kroz 18 dana, podijeljen je u 6 modula (5 modula intenzivnog rada plus završni 6 modul integracija znanja, ispit i certifikacija).

Svaki modul traje tri dana i to petak 17:00 – 22:00, subota 09:00 – 17:00 i nedjelja 09:00 – 16:00 i okvirno se održava jednom mjesečno.

Termini: Edukacija će biti realizovana u periodu od 31. 08. 2018.godine do polovine januara 2019. godine.

Mjesto održavanja treninga: Prostorije GRAWE osiguranje – Sarajevo, Trg solidarnosti br. 2., Sarajevo

Certifikacija: Na kraju treninga polaznici polažu certifikacijski ispit. Oni koji polože ispit stiču zvanje “NLP Practitioner, IN” certifikovano od International Association of NLP Institutes (NLP-IN).

Cijena: Cijena edukacije po jednom polaznika iznosi 2.350 KM i moguće je plaćanje na rate.

Više informacija o treningu kao i akcijama i načinima plaćanja pročitajte  OVDJE.

Ako postupate onako kako ste oduvijek postupali, dobit ćete ono što ste do sad uvijek dobijali.

Pokrenite promjenu!

O autoru

Srodni članci