Najbolji poslovi sedmice

Najbolji poslovi sedmice

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

More Screens d.o.o. Mostar, kompanija za  stvaranje i inovacije  video proizvoda i rešenja  za izradu Video over IP platform, za svoje  potrebe nudi poziciju: System Administrator (DevOps) za područje Mostar/Zagreb. Uslovi konkursa: SSS ili VKV tehničkog smjera, iskustvo 2 godine , poznavanje engleskog jezika,  iskustvo u administraciji Linux OS-a.

Opširnije pronađite OVDJE.

Granem d.o.o. Sarajevo objavljuje oglas  za radno mjesto: rukovodilac poslovne jedinice društva sa mjestom rada u Gornjem Vakufu – Uskoplju. Od Vas očekujemo: nminimum srednjoškolsko obrazovanje, izražene prodajne vještine, vozačku dozvola B kategorije, poznavanje rada na računaru (MS office paket), minimum 2 (dvije) godine radnog iskustva, poznavanje svjetskih stranih jezika i iskustvo u ovoj branši su prednost, lokalni kandidati imaju prednost.

Opširnije pronađite OVDJE.

KV Team d.o.o. Sarajevo u saradnji sa IBEKO Power AB Sweden raspisuje konkurs za diplomiranog inžinjera elektrotehnike za rad u Sarajevu. Uslovi: elektrotehnički fakultet, odlično poznavanje engleskog jezika, odlično poznavanje njemačkog jezika. Poznavanje jezika provjerit će se testom.

Opširnije pronađite OVDJE.

Tehnika d.d. Zagreb traži više pozicija, a jedna od njih je monteri suhe gradnje sa mjestom rada u Zagrebu. Tražimo motivirane, odgovorne i stručne osobe sa i bez iskustava. Ugovor o radu bi bio zaključen pod uslovom dobivanja radne dozvole za rad u Republici Hrvatskoj, a postupak ishođenja dozvole vodi TEHNIKA d.d.

Opširnije pronađite OVDJE.

Krajina Klas d.o.o. zbog povećanja obima posla, traži konobara m/ž sa mjestom rada u poslastičarnici Manja u centru Banje Luke. Očekujemo kolegijalnost, sklonost timskom radu, urednost i ljubazan pristup gostima. Iskustvo u radu je prednost. Nudimo atraktivno radno okruženje, mlad tim, redovna primanja, obuku i mentorstvo.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

 

 

 

 

O autoru

Srodni članci