Najbolji poslovi sedmice

Najbolji poslovi sedmice

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Soho Wintech PVC d.o.o. Sarajevo raspisuje oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na poziciji: kućna pomoćnica. Glavni uslovi: znanje i iskustvo u kuhanju i spremanju glavnih jela, poznavanje engleskog ili turskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

Poliko Internacional d.o.o, oprema za grijanje, hlađenje, vodovod i industrijski program, raspisuje oglas za prijem uposlenika za rad u poslovnici Banja Luka na poziciji: komercijalista. Uslovi: VSS/VŠS/SSS, komunikacijske i pregovaračke vještine, radno iskustvo u direktnoj prodaji na terenu, poželjno stručno poznavanje asortimana robe, spremnost za rad na terenu, poznavanje tržišta i trenutnog stanja na traženoj regiji, poznavanje rada na računaru, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

Firma Fenestar d.o.o. se bavi projektovanjem i proizvodnjom aluminijske i čelične bravarije, sistema prozora, vrata i fasadnih elemenata. Firma je isključivo orijentisana na eksportna tržišta. Firma Fenestar d.o.o. raspisuje konkurs za poziciju: tehnički crtač. Uslovi i opis radnih sposobnosti uposlenika: SSS ili VSS mašinskog, građevinskog ili arhitektonskog smjera, obavezno poznavanje rada u AutoCadu, (napredni korisnik), poželjno poznavanje rada u ArhiCadu , poželjno/ne obavezno – iskustvo u procesu izrade proizvodne dokumentacije aluminijskih, PVC ili čeličnih sistema za prozore i vrata, poželjno – znanje engleskog jezika, mogućnost samostalne komunikacije na engleskom jeziku. Znanje čitanja i pisanja, osnovno znanje.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

Presečki Grupa d.o.o, Krapina, Republika Hrvatska, oglašava sljedeće radno mjesto: autoelektričar. Uslovi: KV, autoelektričar, 3 godine radnog iskustva.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

Hering d.d. Široki Brijeg objavljuje konkurs za prijam radnika u radni odnos: inženjer na gradilištu. Pored općih uslova predviđenih Zakonom o radu, poželjno je da kandidati imaju radnog iskustva na traženim pozicijama.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

O autoru

Srodni članci