Najbolji poslovi sedmice

Najbolji poslovi sedmice

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Terme Čatež d.d. iz Slovenije, zbog povećanog obima posla raspisuju oglas za radno mjesto: kuhar/ica (5 izvršilaca). Opis radnog mjesta: detaljno poznavanje jelovnika, pripremanje jela u hotelu prema standardima i procedurama rada, porcioniranje i izdavanje jela prema zadanim normativima, usluživanje jela na liniji kao i nadopunjavanje istih, pridržavanje svih propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda, stručno i prema troškovima orijentirano korištenje namirnica, kontrola kvaliteta i kvantiteta dostavljenih namirnica, briga o troškovima i racionalnom radu, briga o čistoći radnog prostora i radne opreme. Uvjeti: srednja stručna sprema, smjer kuhar.

Opširnije pronađite OVDJE.

BoljiPosao.com za svog klijenta traži osobe koje su motivirane za rad na poziciji servisni tehničar. Uslovi: srednja tehnička škola/prednost elektro struka, alternativno može i VŠS, poželjno iskustvo u struci – održavanje električkih (automatizacija, energetika) i hidrauličkih sistema, snalaženje u stručnoj dokumentaciji (el. sheme, i sl.), napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, vrlo dobre informatičke vještine, sposobnost za rad u otežanim uvjetima – rad na visini, visoki napon, niske i visoke temperature, vozačka dozvola B kategorije, pedantnost i samoinicijativnost u poslu, sposobnost i volja za kontinuiranim učenjem, radno iskustvo više od 2 godine.

Opširnije pronađite OVDJE.

Preduzeću Fructa-trade d.o.o. Derventa potreban radnik sa mjestom rada u Bijeljini: vozač motornih vozila C kategorije, Bijeljina. Potrebna znanja i vještine: obavljanje prevoza robe kombijem i kamionom, provjeravanje ispravnosti uređaja na vozilu, nadgledanje utovara i istovara robe, ažuriranje potrebne dokumentacije, obavljanje drugih poslova po nalogu rukovodilaca. Svojim saradnicima nudimo: konkurentnu nadokandu, redovnu uplatu zarada, penzionog i socijalnog osiguranja, mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja, mogućnost napredovanja.

Opširnije pronađite OVDJE.

Mikrokreditna fondacija Partner vas poziva da se javite na sljedeći oglas za prijem u radni odnos: blagajnik kreditnih aktivnosti, mjesto rada: organizacioni dio Prijedor. Uslovi: bh. državljanstvo, SSS, 1 godina iskustva na poslovima blagajne, poznavanje MS office paketa i rada na softverskim aplikacijama, vozačka dozvola B kategorije, organizacijske, administrativne i komunikacijske sposobnosti. Kandidati, osim uslova za prijavu, treba da ispunjavaju sljedeće uslove: da su pouzdani i motivisani za rad, da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada, da su spremni da rade u timovima, da su spremni na naporan rad i putovanja, da su komunikativni, samostalni, te spremni na kontinuiran aktivni doprinos.

Opširnije pronađite OVDJE.

Sarajevska pivara d.d. Sarajevo raspisuje oglas za popunu radnih mjesta u društvu „Sarajevska pivara“ d. d. Sarajevo – podružnica Mostar. Uslovi: minimum SSS, dvije (2) godine iskustva u prodaji u FMCG industriji, poznavanje lokalnog tržišta, komunikacijske i pregovaračke vještine, spremnost na terenski rad, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE.

O autoru

Srodni članci