Gdje su slobodna radna mjesta?

Gdje su slobodna radna mjesta?

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Firma TEI MC d.o.o, ovlašteni zastupnik i distributer LiuGong i Dressta građevinske i rudarske mehanizacije za područje BiH, zbog rasta obima poslovanja objavljuje potrebu za popunom sljedećeg radnog mjesta: serviser građevinske mehanizacije (m/ž) za područje BiH, mjesto rada Banja Luka, BiH.

Uslovi konkursa: SSS ili VKV tehničkog smjera, iskustvo u servisiranju građevinske mehanizacije, rudarske mehanizacije, kamiona, viljuškara, vozačka dozvola B kategorije, spremnost za rad na terenu, poželjno poznavanje engleskog jezika i rada na PC-u.

Opširnije pronađite OVDJE.

Lactalis BH d.o.o. Gradačac objavljuje javni konkurs za radno mjesto: VOZAČ (m/ž) s mjestom rada u Sarajevu. Profesionalno iskustvo i znanja: SSS, poželjno je iskustvo na sličnim ili istim poslovima, vozačka dozvola C kategorije, položen državni ispit; ako ste osoba visokih ličnih i profesionalnih standarda, osoba željna izazova i dokazivanja, mobilna i fleksibilna; očekujemo poduzetne, motivirane i odgovorne osobe visokih profesionalnih i osobnih standarda, a odabrani kandidat će imati priliku raditi u poticajnom i dinamičnom poslovnom okruženju.

Opširnije pronađite OVDJE.

Otvoren konkurs za 100 BBI stipendija za regiju sjeverne BiH. BBI banka nastavlja sa podjelom 500 stipendija godišnje za djecu bez roditelja iz „Fonda Sheikh Saleh Kamel“. Danas je otvoren konkurs za regiju sjeverne BiH, gdje će biti dodijeljeno 100 stipendija. Pravo učešća imaju djeca bez jednog ili oba roditelja, učenici osnovnih i srednjih škola i redovni studenti fakulteta, državljani BiH, sa teritorije regiona sjeverne BiH. Visina mjesečne stipendije koja se isplaćuje u 12 rata iznosi KM protuvrijednost iznosa od USD 100,00.

Opširnije pronađite OVDJE.

Mikrokreditna fondacija Partner – poziva za prijem u radni odnos: kreditni službenik 1 izvršilac, mjesto rada: organizacioni dio Sanski Most.

Uslovu za prijavu: BiH državljanstvo, VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo, poznavanje MS office paketa, da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da kandidat poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada, poželjna 1 godina radnog iskustva na poslovima prodaje, organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

Opširnije pronađite OVDJE.

S ciljem podrške razvoju i jačanju pozicije na tržištu Mikrokreditna fondacija SUNRISE raspisuje: OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS – pozicija: kreditni službenik – KS (m/ž) više gradova. Kandidati pored općih uslova propisanih zakonom moraju ispunjavati i slijedeće uslove: najmanje srednji stepen stručne spreme (SSS); poželjno iskustvo u mikrokreditnom sektoru, na istim ili sličnim poslovima; položen vozački ispit „B“ kategorije, aktivan vozač; poznavanje rada na računaru; izražene komunkacijske vještine, samostalnost i spremnost na kontinuiran aktivan doprinos; pouzdanost i motivisanost za rad; poznavanje lokalne sredine i ekonomskih prilika na području rada.

Opširnije pronađite OVDJE.

O autoru

Srodni članci