eBook024 – online knjižara poslovne literature

eBook024 – online knjižara poslovne literature

Projekat eBook024 je poslovna knjižara gdje se mogu nabaviti nova izdanja knjiga namijenjenih studentima, ali i svima koje ekonomija, pravo i privreda zanimaju kao teme. Na ovom projektu se radilo više od godinu dana, a knjige su dostupne i sa Android i iOS platforme.

Prednost virtuelne biblioteke ebook024.com je u tome što su Vam sva znanja dostupna na jednom mjestu 24 sata u danu, 365 dana u godini. Virtuelna biblioteka nema radno vrijeme, ne poznaje praznike ili vikende. Više ne morate napuštati udobnost svog prostora da biste otišli kupiti knjigu, čekati poštara da Vam je dostavi ili zvati svoju biblioteku da vidite je li se knjiga koju želite vratila.

Ključne riječi koje trebate žurno naći možete pretraživati istovremeno kroz sve knjige – tako da jedan pojam možete proučavati s različitih tački gledišta. Možete raditi zabilješke, potcrtavati Vama važne dijelove, biti prisutni na svim društvenim mrežama. Ukratko za sve za što ste do sada trebali papir i olovku (koja se uvijek negdje zametne onda kad je najviše trebate) sada sve možete imati na svom uređaju, a i mnogo više zahvaljujući simultanom pristupu društvenim mrežama.

E-knjige su dostupne odmah nakon kupovine na portalu ebook024.com – bez čekanja na isporuku, 7 dana u sedmici, 24 sata na dan.  Pomoću ove aplikacije, knjige je moguće čitati ili online na portalu ili offline, bilo kada i bilo gdje čak i ako trenutno niste u dometu interneta.

Portal ebook024.com se može koristiti na svim modernim pametnim telefonima, PDA uređajima, tabletima te elektroničkim čitačima knjiga izuzev uređaja Kindle radi njihovog zatvorenog operacionog sistema. Važno je napomenuti da za korištenje ebook024.com portala i “skidanje” knjiga ne trebate kupovati novi uređaj.

Jedino što trebate napraviti je otvoriti svoj račun na web-stranici www.ebook024.com klikom na link Prijavi se.

Aplikacija radi na svim iOS uređajima od iOS 4.3 na više. Podržani uređaji su iPhone 3GS i više, iPod Touch, iPad 1 i više. Jednako tako naša aplikacija radi na svim uređajima s Android OS od verzije 4.0. naviše.

Portal ebook024.com je namijenjen svim zainteresiranim čitateljima stručne literature, poslovnoj i akademskoj zajednici kao i studentima, iz područja menadžmenta, ekonomije, razvoja ljudskih potencijala, marketinga, finansija, prava, kao i svih srodnih područja po najpovoljnijim uslovima. Spremate li se za polaganje ispita, pisanje stručnih i diplomskih radova ili želite proširiti i obnoviti znanje na portalu eBook024.com možete pronaći adekvatnu literaturu za sebe i vlastite interese.

 

O autoru

Srodni članci