Akademija za finansijsko-administrativne asistente

Akademija za finansijsko-administrativne asistente

AKADEMIJA ZA FINANSIJSKO-ADMINISTRATIVNE ASISTENTE

Termin: 26 i 27. 05. 2018. godine

Grad: Sarajevo

Adresa: Privredna komora Kantona Sarajevo,  La Benevolencija 8, 71 000 Sarajevo

Da li ste upoznati sa finansijsko-administrativnim alatima koji vam mogu olakšati svakodnevni posao? Da li želite na jednom mjestu da steknete osnovna neophodna znanja za uspješan rad? Usvojite praktična znanja na ovoj obuci, unaprijedite svoj rad i rad svoje organizacije!

Obuka je namijenjena:

Osobama koje su zaduženje za organizaciju i koordinaciju poslovanja, projektnim asistentima, šefovima kabineta, poslovnim sekretaricama/ima, administrativno-finansijskim koordinatorima, ličnim asistentima, poslovnim asistentima, finansijskim asistentima, office menadžerima i ostalom administrativnom osoblju koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima.

Predavač ima dugogodišnje praktično iskustvo u privatnom, državnom i civilnom sektoru. Vodio je projekte za zapošljavanje, radio kao asistent na univerzitetu i profesor ekonomske grupe predmeta u srednjoj školi. Na ovoj obuci će prenijeti neophodna znanja za obavljanje finansijsko-administrativnih poslova.

Nakon završene obuke učesnici će dobiti kontakt podatke na koje će mu se moći obratiti sa pitanjima u periodu od godinu dana nakon obuke.

Edukacija u cjelosti traje 2 dana, 13 časova (čas je u trajanju 45 minuta).

U iznos su uračunati materijali za obuku, stručna literatura, certifikat o usavršavanju, zakuska i osvježenje. Na kraju programa polaznici će dobiti certifikat za učešće na ovoj obuci!

Povećajte šansu za zaposlenje tako što ćete u svoj CV dodati certifikat sa ove obuke.

Cijena 250 KM.

Za detaljnije informacije kontaktirajte:

info@obrazujse.com

https://www.facebook.com/obrazujsecom/

http://obrazujse.com/

Tel/fax: +387(0) 65/347-617

O autoru

Srodni članci