22. Business cafe u Sarajevu: Tajne poslovnih uspjeha mladih bh. poduzetnika

22. Business cafe u Sarajevu: Tajne poslovnih uspjeha mladih bh. poduzetnika

Global Market Solutions najavljuje dvadeset i drugi Business cafe koji će se održat 21. juna sa početkom u 18:00 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Business cafe je jedinstveni networking event koji je namijenjen malim i srednjim preduzećima kao i svima onim koji žele pokrenuti vlastiti biznis.

Iz iskustva mladih ali i uspješnih lokalnih poduzetnika svi prisutni moći će naučiti na koji način se pripremiti na izazove koje donosi poslovno tržište. Na dvadeset i drugom Business cafeu će nam se obratiti mladi i uspješni menadžeri kompanija, Dalila Fejzagić ispred kompanije arhitektonski studio ZIDOVI i Edin Halilović ispred kompanije Lilium digital.

Dalila Fejzagić je vlasnica i arhitektica studija ZIDOVI. Studio ZIDOVI je multidisciplinarni arhitektonski studio, koji svojim klijentima riješava dileme iz oblasti arhitekture, dizajna interijera i namještaja, ugostiteljstva, savjetovanja i upravljanja projektima, 3D i animacijama za domaće i međunarodne klijente. Njihova misija je da na temelju vlastitih znanja i sposobnosti stvore viziju i pruže ga u rješenju koje će zadovoljiti želje svojih klijenata te njihov radni i životni prostor učiniti ugodnijim.

Edin Halilović je suosnivač kompanije Lilium digital koja iza sebe ima devet godina svog uspješnog poslovanja u IT sektoru. Svoje usluge pružaju iz oblasti digitalnog marketinga i svoje dugogodišnje iskustvo su stekli kroz veliki broj projekata i kampanja za različite industrije kao što su, finansije, maloprodaja, autoindustrija i dr. Kompaniju čini tim mladih ljudi koji dijele entuzijazam za tehnologije općenito, a naročito platforme za oglašavanje.

Business cafe je event koji ima za cilj podsticanje poduzetničkih aktivnosti kroz inspirativne priče uspješnih poduzetnike te samim tim i jačanjem društva u cijelini.

Zainteresovani za event i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem e-maila info@gms.ba.

Ulaz na event je BESPLATAN, a broj mjesta ograničen.

O autoru

Srodni članci