Zaba objavila besplatan vodič za digitalno poslovanje

Zaba objavila besplatan vodič za digitalno poslovanje

Bez digitalne pismenosti današnje poslovanje postaje nezamislivo i neodrživo. Dinamične promjene u digitalnom svijetu zahtijevaju kontinuirano usvajanje novih digitalnih znanja te njihovu primjenu.

Vodeći se navedenim, Zagrebačka banka je objavila digitalni vodič za poduzetnike. Riječ je o praktičnom i interaktivnom vodiču koji sadrži sve što je potrebno digitalnom početniku ili naprednom korisniku.

Zabin digitalni vodič nije samo knjiga sa savjetima prenesena na digitalni ekran, već kako ističu, on je interaktivna online platforma, a svi sadržaji u njemu su brzo i lahko dostupni pomoću izbornika, dok se razni nepoznati pojmovi mogu pronaći u Rječniku. Samo jednim klikom korisniku se otvara tema koja ga interesira, a sadržaj je pisan vrlo jednostavnim, razumljivim jezikom.

Klijenti će tako dobiti korisnu bazu digitalnog znanja, koja će se redovno ažurirati i proširivati novim trendovima i tehnologijama u digitalnoj industriji kako se one razvijaju.

„Početnici mogu naučiti sve od postavljanja profila na društvenim mrežama, izrade web stranice i oglašavanja na Googleu do korištenja Zabinih internetskih usluga kao što su e-zaba, m-zaba i e-poslovnica. Poduzetnicima koji su već savladali početne korake, vodič pak može pomoći da steknu ili poboljšaju znanje o digitalnoj strategiji, digitalnom identitetu, važnosti sadržaja, e-commercu ili digitalnom oglašavanju“, objašnjava Zagorka Mintas, direktorica strategije i razvoja poslovanja za poduzetnike.

Digitalni vodič je u potpunosti besplatan za sve klijente Zabe, a dostupan je svim klijentima koji ga mogu zatražiti kod svojih poduzetničkih bankara.

Agencije/L.Đ

O autoru

Srodni članci