Veleton lider na bh. tržištu u distribuciji tonera i računarske opreme

Veleton lider na bh. tržištu u distribuciji tonera i računarske opreme

Kompanija Veleton d.o.o. sa sjedištem u Glamočanima, Laktaši se bavi veleprodajom tonera, inkjet ketridža, filmova i fax rolni, printera, računara, kao i njihovim servisom. U prodaji tonera participiraju svi vodeći brendovi: HP, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, EPSON, KYOCERA, XEROX I PANASONIC. Generalni zastupnik su zamjenskih tonera, brendova MASTER COLOR, RETECH, G&G i Nipon za BiH.

Ova kompanija se bavi prodajom zamjenskih tonera visokog kvaliteta. Pored tonera se bave i prodajom računara i računarskih komponenti. Najveći izbor svih vrsta računara, računarske opreme i sve to po ubjedljivo najnižim cijenama. Kupljene proizvode Vam dostava na kućnu adresu.

Također, vrše usluge servisiranja štampača. Bez obzira na to da li imate laserski štampač, InkJet ili matrični štampač, zaposleni u kompaniji Veleton obavljaju servis štampača svih vrsta i modela.

Ova kompanije je objedinila sve važne stavke i postala broj 1. na bh. tržištu: domaća firma, 100% domaći kapital i uposlenici, garanciju kvaliteta, isporuka u roku od 24h, najširi asortiman tonera i računarske opreme u BiH, raspoloživost količinom robe u svakom trenutku, pristupačne cijene.

Veleton d.o.o. je komapnija koja svojim radom i velikom listom zadovoljnih klijenata zasigurno dokazuje da zavređuje Vaše povjerenje.

 

Agencije/L.Đ

O autoru

Srodni članci