SPARK nudi priliku: Ne pakiraj kofere – SPARKuj se!

SPARK nudi priliku: Ne pakiraj kofere – SPARKuj se!

Programeri, dizajneri, studenti, kreativci, ljudi s kul IT idejama – Spark treba Vas i Vaše vještine. Ne pakirajte kofere, nego se prijavite u SPARK i pokrenite svoj #start-up u petoj jubilarnoj generaciji start-upa.

Ovo je idealna prilika da na što jednostavniji način pokrenete vlastiti posao i riješite nekoliko problema jednim udarcem – ne trebate se seliti iz države, zaposlit ćete sebe, otvoriti još radnih mjesta, a i radit ćete na projektu koji volite i u koji vjerujete.

A sve to uz ogromnu pomoć ekipe iz SPARK-a, koji start-upima daju mnogo više od stola i računara. Tu su još: sedmične radionice, iskusni mentori, savjeti iz prava, finansija i marketinga, sastanci s investitorima, korporativni partneri, a ako Vam fali koji član tima, i za to se možemo pobrinuti i pronaći najkvalitetnije polaznike SPARK school. Ono najvažnije – svakodnevno ćete biti motivirati na rad.

Sve o novom konkursu pročitajte ovdje.

Ako želite bolje upoznati SPARK, imate priliku doći za vrijeme SPARK kafe, gdje će se piti kafa (logično), predstaviti start-up program namijenjen za petu generaciju te upoznati nekoliko starih start-upa. Za kraj će ostaviti nekoliko minuta i za Vaša pitanja.

Dakle, SPARK kafa, u SPARK kafiću, utorak (21. 11) u 15 sati. Potvrdite svoj dolazak na ovom FB Eventu.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci