Sajam “Sarajevo4Walls” od 14. do 16. aprila u Zetri

Sajam “Sarajevo4Walls” od 14. do 16. aprila u Zetri

Prvi regionalni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije pod nazivom “Sarajevo4Walls” održat će se od 14. do 16. aprila u Olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaran” (Zetra).

Sajam organizuju udruženja “Spiritus” i “Profesional”, uz podršku Ministarstva privrede KS i Općine Centar Sarajevo.

Na prostoru od 6.000 m2 više od 40 proizvođača namještaja, keramike, blindiranih vrata, osvjetljenja i drugih proizvoda iz oblasti prateće industrije će izložiti proizvode koji su potrebi za opremanje doma “od poda pa do krova”.

Cilj sajma je biti posrednik između proizvođača i kupaca, ponude i potražnje, i na taj način, s jedne strane omogućiti posjetiteljima uvid u najnovije europske i regionalne trendove u opremanju doma, a s druge strane proizvođačima omogućiti prostor za reklamiranje sopstvenih proizvoda, priliku za ostvarivanje potencijalne saradnje, te potaknuti pozitivnu konkurenciju.

Posjetitelji će na dan sajma biti u mogućnosti direktno komunicirati sa proizvođačima, u cilju najefikasnijeg i najbržeg pronalaska idealnog proizvoda.

Sajmu će prisustvovati i kompanije koje se bave građevinarstvom, koje će predstavljati svoje trenutne i buduće projekte (stambene i poslovne centre, hotele), arhitektonski i dizajnerski studiji, a vršit će se i demonstracije dvije vrste “pametnih soba”, jedna hotelskog tipa, a druga kućnog tipa za privatne korisnike.

Za sve posjetitelje ulaz na sajam je besplatan.

 

Agencije/L.Đ

O autoru

Srodni članci