REC specijalistički seminar: Povreda na radu – prava i naknada štete

REC specijalistički seminar: Povreda na radu – prava i naknada štete

REC d.o.o. organizuje jednodnevni specijalistički seminar: POVREDA NA RADU – PRAVA I NAKNADA ŠTETE TE INSPEKCIJSKI NAZDOR U REPUBLICI SRPSKOJ

Banja Luka, 21. 12. 2017. Hotel “Bosna”

Početak seminara u 09:30

Za poslodavce je od posebnog značaja poznavanje propisa iz oblastio zaštite na radu i dobro snalaženje u optimiziranju njihove sprovedbe u paksi, polazište su za uspješnu zaštitu radnika, ali i postizanja ciljeva u smanjenju troškova u poslovanju, povećanju produktivnosti i stvaranju ugleda dobrog poslodavca. Iz tih razloga smo na ovom seminaru posvetili kao glavnu temu: povredu na radu, s ambiciom da je osvjetlimo sa različitih strana prateći odredbe Zakona o radu, Zakona o zaštiti na radu i Zakona o obligacionim odnosima kao i sprovedbenih propisa, a ujedno će se kroz metodologije inspekcijskog nadzora i sudskog postupka pojasniti što se objektivno smatra izvršenjem tih obaveza.

Kroz interaktivni pristup na seminaru, učesnici će biti u prilici da direktnom komunikacijom sa predavačima (iz različitih oblasti) dobiju odgovore na pitanja i dileme u vezi pravilne primjene zakonskih propisa koji se tiču povrede na radu – pravu i naknadi štete od strane radnika.

Više informacija pročitajte OVDJE.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci