„Prodoor“ d.o.o. – pouzdan partner za Vašu sigurnost

„Prodoor“ d.o.o. – pouzdan partner za Vašu sigurnost

Ako želite da Vas neko primijeti u svijetu biznisa, morate se istaći na neki način. Reklame Vam mogu pomoći da se za Vas čuje, ali ne i da zadržite kupce. Kvalitet proizvoda i usluge je ono što će Vam odrediti mjesto na tržištu. Da je uistinu tako potvrđuje i uspješna poslovna priča „Prodoor“ d.o.o. Sarajevo koju je za naš portal ispričao Admir Šahović, direktor ove firme.

„Prodoor“ d.o.o. Sarajevo je firma sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i ugradnji protivprovalnih vrata, sigurnosne opreme, sigurnosnih vrata, protivpožarnih vrata, aluminijskih sigurnosnih i neprobojnih balističkih vrata, mehaničkih i hidrauličnih barijera, motora za krilne i klizne kapije, itd.

U našoj državi je sve popularnija ugradnja sigurnosnih i neprobijnih balističkih vrata. Osim što su funkcionalna, vrata su vizuelno privlačna i ostavljaju dojam izuzetno kvalitetnog proizvoda.

Svi modeli protivprovalnih/sigurnosnih/blindiranih Prodoor vrata su standardno opremljeni sa svim neophodnim dihtunzima za svaka sigurnosna vrata da bi se dobila potpuna zaštita od zraka i svjetlosti. Čelična jezgra krila ojačana su Omega profilima, naglašavajući povećanu otpornost i čvrstoću cijele konstrukcije, zavarivanjem svih dijelova krila čine jedinstven i kompaktan blok. Fiksni vijci, smješteni pored šarke, sa zatvorenim krilom, uklapaju se u šupljinu koja odgovara okviru kako bi se spriječio prijelom.

Više informacija o cijenama i proizvodima pogledajte OVDJE.

Od početka svog djelovanja Prodoor je usmjeren u potrazi za rješenjima za pasivnu sigurnost s naglaskom na kvalitet, pouzdanost i djelotvornost svojih proizvoda. Svi proizvodi ove firme testirani su od najuglednijih institucija za potvrdu nivoa stvarne sigurnosti. Dobijeni certifikati potvrđuju najveći rezultat za protivprovalu i za zaštitu od metka/balističkih projektila i eksplozija.

„Na današnjem jako zahtjevnom tržištu uspijevamo ostati konkurentna firma, prvenstveno zahvaljujući pouzdanom i fer odnosu prema kupcima, kojima nudimo pouzdan proizvod i uslugu visokog kvaliteta, uz prepoznatljiv jednostavan dizajn naših proizvoda, koji se savršeno uklapa u svaku sredinu, te odgovarajuću cijenu koja taj kvalitet i prati. Naš cilj je našim kupcima ponuditi vrijedna rješenja koja traju, te trajno održavati kvalitet. Trudimo se odgovoriti različitim zahtjevima naših klijenata“, ističe Šahović.

Bosna i Hercegovina je uvijek bila jaka kada je u pitanju građevinski sektor. BiH preduzeća su stekla ugled u svim aspektima građevinskih projekata, počev od dizajna, graditeljstva, građevinarstva, pa do proizvodnje visokokvalitetnih građevinskih materijala. Građevinski sektor je iznimno važna djelatnost čija je vrijednost značajnija što je potražnja veća. Potencijal za rast tržišta građevinarstva u zemlji je zaista veliki jer zemlja posjeduje resurse poput drveta, kamena, šljunka, pijeska, gline i metalne rude.

„Postignutim poslovnim rezultatima u dosadašnjem radu smo zadovoljni, postali smo prepoznatljivi u ovoj branši, naši kupci nam vjeruju, a mi se vodimo idejom da je potreban konstantan rad i trud kako bi se još više unaprijedile mogućnosti za još bolji poslovni rezultat i poziciju na tržištu. U svakom slučaju, tržište i naši kupci su prepoznali našu pouzdanost, fleksibilnost i kvalitet“, tvrdi Šahović.

Za naredni period „Prodoor“ d.o.o. Sarajevo planira proširiti prodajnu mrežu na širem teritoriju Bosne i Hercegovine, unaprijediti i proširiti proizvodnju, prateći europske i svjetske standarde u ovoj oblasti.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci