Prezentacija programa Mentorstvo 21. februara

Prezentacija programa Mentorstvo 21. februara

Udruženje „HRM” već drugu godinu radi na izgradnji znanja i kompetencija profesionalaca raznih profila i studenata u području upravljanja ljudskim potencijalima sprovođenjem edukativnih programa i tematskih okruglih stolova.

Kako bi što kvalitetnije fokusirali znanja i iskustva našeg članstva, i omogućili izgradnju kapaciteta onima koji to žele i trebaju odlučili smo pokrenuti mentorski program. Osnovna ideja i misija mentorskog programa je usmjereno i konkretno prenošenje znanja iz određenog područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Ovim putem HRM udruženje poziva sve zainteresovane da dođu na prezentaciju mentorskog programa na kojem će biti predstavljene oblasti mentoriranja, način rada programa, uslovi prijave i mentori prve mentorske sheme, koji su iskazali spremnost da svojim znanjem i profesionalnim iskustvom doprinesu uspjehu programa i ujedno motiviraju članove da se uključe i podrže ovu korisnu inicijativu. Neki od mentora su Ema Borovina, Suzana Tihi Babić, Sanda Ljukovac, Lejla Mulalić, Enisa Selmanović-Salkić.

Prezentacija programa Mentorstvo će se održati 21. 02. 2018. u 18:00 u Privrednoj komori Kantona Sarajevo.

Prijave slati na sanela.totic@udruzenjehrm.ba ili na 061/797-503 do 20. 02. 2018.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci