Poziv za učešće na obuci “Važnost praćenja medija i istraživanja tržišta u procesu donošenja odluka“

Poziv za učešće na obuci “Važnost praćenja medija i istraživanja tržišta u procesu donošenja odluka“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji s agencijom za praćenje i analizu medija „Kliping BH“, organizira jednodnevnu radionicu na temu „Važnost praćenja medija i istraživanja tržišta u procesu donošenja odluka“.

Radionica će se održati 11. 10. 2017. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10). Tokom radionice, učesnicima će biti pobliže prezentirane usluge praćenja i analize medijskih sadržaja te metode ispitivanja zadovoljstva kupaca kroz mystery shopping, ankete i istraživanja. Učesnici će, također, biti upoznati o važnosti korištenja navedenih usluga i metoda u procesu donošenja odluka.

Učesnici će imati priliku poslušati predavanja vrhunskih regionalnih stručnjaka na polju media monitoringa i istraživanja tržišta i to: gđe. Jasmine Garaj-Golubiček, predsjednice uprave vodeće hrvatske media monitoring agencije – Presscut te članice Upravnog odbora i suvlasnice najveće media monitoring grupacije u Jugoistočnoj Europi Newton Media South East Europe kao i g. Ive Matića, osnivača i izvršnog direktora jedne od vodećih regionalnih agencija za istraživanje tržišta i zadovoljstva kupaca MSA Adria.

Radionica je namijenjena direktorima, rukovodećim kadrovima, menadžerima prodaje i zaposlenicima kompanija iz svih oblasti, vladinih i nevladinih organizacija te pojedincima koji se bave odnosima s javnošću, marketingom, ljudskim resursima te svima onima koji žele da se edukuju o navedenim temama.

Učešće na radionici je besplatno.

Organizor će za sve učesnike prirediti koktel nakon završetka radionice.

Ispunjen prijavni obrazac je potrebno dostaviti najkasnije do 09. 10. 2017. godine do 16:00 na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba ili poslati na broj faxa: 033/566-205.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 ili 033/956-378.

Pozivno pismo

Program

Prijavni obrazac

Komorabih.ba/A.Š.

O autoru

Srodni članci