Poziv za učešće na edukaciji “Stručnjak za EU fondove”

Poziv za učešće na edukaciji “Stručnjak za EU fondove”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa kompanijom PlanB d.o.o, koja je predstavnik VCC fondacije iz Poljske, organizira specijalistički program edukacije na temu ”Stručnjak za EU fondove”. Program edukacije omogućava polaznicima sticanje neophodnih teoretskih i praktičnih znanja o EU programima u okviru kojih potencijalni polaznici iz Bosne i Hercegovine mogu prijaviti projektne prijedloge.

U toku edukacije polaznici će imati priliku da se upoznaju sa svim otvorenim EU programima, relevantnim za preduzeća i druge institucije u Bosni i Hercegovini odnosno IPA II i HORIZON 2020, COSME program koji je nedavno otvoren za Bosnu i Hercegovinu kao i ostalim EU programima. Ovaj program edukacije će omogućiti polaznicima da provedu najveći dio vremena radeći praktične vježbe na konkretnim projektnim prijedlozima od njihovog interesa, uz podršku eksperta iz oblasti pripreme, izrade i implementacije EU projekta.

”EU fund specialist” je certificirani program edukacije gdje će naši polaznici pored neophodnih znanja, steći i međunarodno priznati Europass certifikat, nakon što polože test završne provjere znanja. Specijalistička edukacije se planira održati u periodu 04. 09 – 08. 09. 2017. godine i 18. 09 – 22. 09. 2017. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10). U periodu između dva termina edukacije (5 radnih dana) polaznici će aktivno raditi na pripremi projektnih prijedloga uz mogućnost online konsultacije sa ekspertom.

Cijena pohađanja edukacije po polazniku iznosi 1,999.00 BAM (PDV uključen). U cijenu su uračunati polaganje završnog stručnog ispita, knjige, diploma i dodatak diplomi za Vaš Europass, te ručak i osvježenje u pauzama.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće, potrebno je da ispunite prijavni obrazac u prilogu, najkasnije do 28. 08. 2017. godine, i dostavite na e-mail: edukacija@komorabih.ba ili fax:033/566-205 na osnovu kojih će Vam kompanija PlanB d.o.o dostaviti predračun za uplatu.

Za sve informacije možete se obratiti na telefon 033/566-201 ili kompanija PlanB d.o.o. 033/951-318.

Pozivno pismo
Program obuke
Prijava učešća 

Komorabih.ba/A.Š.

O autoru

Srodni članci