Poziv za kompanije na ” 5th CEE Procurement & Supply Forum” u Pragu

Poziv za kompanije na ” 5th CEE Procurement & Supply Forum” u Pragu

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini poziva predstavnike kompanija na „5th CEE Procurement & Supply Forum“ koji će biti održan 16. 10. 2018. u Pragu/Češka Republika.

Cilj ovog foruma je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz zemalja centralne i istočne Europe (CIE) sastanu sa njemačkim kompanijama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz CIE, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima robe i usluga iz zadatih djelatnosti poslovanja. Zainteresovane njemačke kompanije, tj. kupci dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

CEE Procurement & Supply Forum vam nudi: B2B-matchmaking razgovore, interaktivne diskusije, radionice, te meet & greet stolove. Ovaj forum Vam pruža mogućnost da se sastanete sa njemačkim kupcima velikog potencijala.

Ukoliko ste zainteresovani:

Ispuniti priloženi kratki profil bez naknade (Supplier profile template_CEE2018) i poslati nazad najkasnije do 17. 08. 2018.

Profil Vaše firme će biti poslan njemačkim kupcima na evaluaciju.

Dobit ćete obavijest o povratnim informacijama kupaca.

Priloženi kratki profil je potrebno ispuniti sa svim podacima o Vašoj kompaniji na engleskom jeziku, te naznačiti njemačke kompanije, tj. kupce sa kojima biste voljeli voditi B2B-matchmaking razgovore.

Na drugoj stranici istog dokumenta se nalaze detaljni profili 31 njemačke kompanije sa naznačenim potrebama i zahtjevima.

Dostavljanjem profila Vaše kompanije iskazujete samo interes za učešće na B2B-razgovorima, što znači da finalna/obavezujuća prijava Vaše kompanije nije potrebna prije nego dobijete povratnu informaciju od njemačkih kompanija.

Ispunjeni profil kompanije je potrebno poslati na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do 17. 08. 2018. godine.

Agencije/A.Š.

O autoru

Srodni članci