Poziv na radionicu „Akvizicija i ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji“

Poziv na radionicu „Akvizicija i ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji s Kantonalnom privrednom komorom Tuzla organizira dvodnevnu praktičnu radionicu na temu „Akvizicija i ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji“.

Radionica će se održati 06. i 07. 02. 2018. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla (ul. Trg slobode bb, Tuzla), a namijenjena je uposlenicima kompanija koje se bave izvozom u zapadnoeuropske zemlje, te koje žele ostvariti saradnju sa zapadnoeuropskim kompanijama.

Cilj radionice je upoznati polaznike sa identificiranjem potencijalnih kupaca u Njemačkoj i Austriji, načinom prikupljanja inicijalnih informacija o tržištu, osnovama izvoznog marketinga, načinom kreiranja inicijalnog e-maila potencijalnim kupcima u odgovarajućem formatu, zahtjevima u komunikaciji i prezentaciji i načinom izrade ponuda, potvrda narudžbi i ugovora (prema njemačkim standardima).

Sve dodatne informacije o predavaču, načinu realizacije edukacije i prijave na edukaciju možete pronaći u pozivnom pismu (prilog) ili dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204.

Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

Poziv
Program
Prijavni obrazac

Komorabih.ba/A.Š.

O autoru

Srodni članci