Poziv na poslovnu misiju i konferenciju

Poziv na poslovnu misiju i konferenciju

Hrvatska privredna komora, Europska poduzetnička mreža, fondacija Konrad-Adenauer-Stiftung i Međunarodna mreža poslovnih žena organizuje poslovnu misiju i konferenciju pod nazivom: “Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi – izazovi i prilike“ koji će se održati 22. maja 2018. godine u Zagrebu (Hrvatska).

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je jedan od koorganizatora ovog događaja. U okviru poslovne misije planirano je da se održi i konferencija s ciljem osvještavanja uloge poduzetništva u cjelokupnom privredi jugoistočne Europe. Ova konferencija je regionalnog karaktera s gostima iz Njemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore te se očekuje značajan broj učesnika, uglavnom uspješnih poslovnih muškaraca i žena spremnih na razmjenu iskustava. Osim visokog menadžmenta i vlasnika preduzeća, među publikom se očekuju i oni koji su tek krenuli u posao te su otvoreni za novu saradnje.

Cilj poslovnih susreta je razmjena iskustava i unapređenje saradnje između poduzetnica u jugoistočnoj Europi i uspostavljanje partnerskih sporazuma u okviru Europske poduzetničke mreže.

Učešće na poslovnim susretima i konferenciji je besplatno.

Mjesto održavanja: Hotel Westin, dvorana Panorama, Zagreb.

Prijavu za konferenciju moguće je izvršiti putem linka: https://mrezazena.com/prijavnica/.

Prijave za poslovne susrete moguće je izvršiti na putem e-maila: mersiha.selmanovic@komorabih.ba.

Program

Komorabih.ba/A.Š.

O autoru

Srodni članci