Aktuelno:
Poziv na ‘Međunarodnu poslovnu konferenciju Kantona Sarajevo 2017’

Poziv na ‘Međunarodnu poslovnu konferenciju Kantona Sarajevo 2017’

U organizaciji Ministarstva privrede Kantona Sarajevo i Privredne komore Kantona Sarajevo u Sarajevu (Hotel Hills, Ul. Butmirska cesta 18) 27. i 28. septembra 2017. godine će se održati “Međunarodna poslovna konferencija Kantona Sarajevo 2017” .

Na Konferenciji će učestvovati privredni i finansijski eksperti iz zemlje i inostranstva, predstavnici domaćih i stranih kompanija iz različitih sektora privrede.

Ciljevi Konferencije su predstavljanje Kantona Sarajevo kao potencijalne investicijske destinacije i stvaranje novih poslovnih veza.

Konferencija će biti prilika za poslovne ljude iz BiH i svijeta da se bolje upoznaju sa kolegama koji se bave istim poslom, da sa njima razgovaraju i razmijene informacije o poslovnim izazovima današnjice, uspostave novu poslovnu saradnju ili unaprijede postojeću. Fokus ovogodišnje konferencije je upravo na bilateralnim susretima (B2B).

Učešće na Konferenciji možete potvrditi putem e-maila: info@pksa.ba ili na fax: +387 33 250 138) ili direktno putem linka www.pksa.com.ba/new/konferencija.

Rok za prijavu je 18. septembar 2017. godine.

Kotizacija za učešće se ne naplaćuje.

Konferencija će se održati na službenim jezicima Bosne i Hercegovine i engleskom jeziku, uz simultani prevod.

Za sve dodatne informacije o Konferenciji obratite se na telefon +387 33 562 118 ili putem e-maila: konferencija@mp.ks.gov.ba.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci