Poziv na edukaciju „Društvena odgovornost preduzeća“

Poziv na edukaciju „Društvena odgovornost preduzeća“

Vanjskotrgovinska komora BiH i SMART resursni centar CPCD organiziraju edukaciju na temu „Društvena odgovornost preduzeća“, koja će se održati 26. 02. 2018. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (ul. Branislava Đurđeva 10, Sarajevo).

Edukacija je namijenjena direktorima, HR menadžerima, menadžerima komunikacija, rukovodiocama rizika, CSR menadžerima i drugim odgovornim za uspjeh kompanije u oblasti korporativne odgovornosti.

Očekivani rezultati edukacije: razviti jasno razumijevanje korporativne društvene odgovornosti, steći znanja o lokalnim i međunarodnim trendovima u CSR, te razumjeti koristi od CSR za kompanije.

Predavačica na edukaciji je gospođa Aida Daguda, direktorica Centra za promociju civilnog društva i trenerica SMART Resursnog centra, sa više od 20 godina stečenog kroz rad u stranim i domaćim organizacijama, na projektima i programima koje su finansirali brojni donatori, uključujući EU.

Za učešće na edukaciji predviđena je kotizacija u iznosu od 120,00 KM (s PDV-om). U cijenu kotizacije je uključeno: edukacija, prezentacije/materijali, ručak i osvježenje na pauzama, certifikat o učešću i pribor.

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu mirza.konjo@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205. Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je petak, 23. 02. 2018. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi s edukacijom možete dobiti pozivom na broj telefona +387 33 566 204.
Kontakt osoba je gospodin Mirza Konjo – Sektor za edukaciju Vanjskotrgovinske komore BiH.

Poziv
Program
Prijava

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci