Poziv bh. kompanijama za učešće na AIESEC konferenciji EuroXPRO 2017

Poziv bh. kompanijama za učešće na AIESEC konferenciji EuroXPRO 2017

Organizacija AIESEC u Bosni i Hercegovini poziva bh. kompanije da uzmu učešće u sufinansiranju internacionalne konferenciju EuroXPRO 2017.

Konferencija EuroXPRO okuplja godišnje preko 400 mladih lidera koji vode organizaciju u preko 50 zemalja Europe i šire. EuroXPRO 2017. je orijentisan na strateško unapređenje i pozicioniranje globalne mreže AIESEC-a i partnera u cilju rješavanja globalnih problema društva, inovacije programa razmjene i poticanje liderstva kod mladih ljudi.

Održat će se u Sarajevu od 05. 04. 2017. do 10. 04. 2017. godine. Ovo je prilika za podizanje svijesti, pozicioniranje i kreiranje imidža kompanije prema vlastitoj misiji i vrijednostima među mladima i partnerima AIESEC-a BiH unutar korporativnog i nevladinog sektora.

“Učešće na konferenciji možete ostvariti u obliku plasmana asortimana proizvoda na svjetskom sajmu kultura koji će se održati 5. aprila u sportskoj dvorani Mirza Delibašić i predstavljanjem kompanije kroz radionice ili uvodne riječi i omogućavanjem vidljivosti i promocije na samom mjestu održavanja konferencije, Hotel Hollywood kao i putem tradicionalnih i društvenih medija”, saopšteno je iz ove oranizacije.

Svoje interesovanje za učešće na konferenciji možete poslati na mail na euroxpro2017@gmail.com. Rok za prijavu je 20. 03. 2017.

EuroXPRO ostvaruje pozitivni utjecaj na mlade ljude i našu državu nudeći rješenja za ostvarivanje globalne agende Globalnih ciljeva održivosti (Suistainable Development Goals) u partnerstvu sa UN-om u Bosni i Hercegovini, vladinim institucijama i korporativnim partnerima.

AIESEC je najveća svjetska organizacija vođena od mladih ljudi u svijetu koja vrši pozitivan utjecaj putem razvoja liderstva, kroz globalne razmjene i timska iskustva. U Bosni i Hercegovini AIESEC djeluje od 1953. godine, prvobitno kao dio AIESEC-a Jugoslavije, te je ovo čini jednom od organizacija sa najdužom tradicijom.

Više informacija o organizaciji i konferenciji na www.aiesec.ba, www.facebook.com/aiesec.bih  i www.facebook.com/EuroXPRO.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci