Otvoren 27. maloprodajni objekat kompanije HIFA Petrol

Otvoren 27. maloprodajni objekat kompanije HIFA Petrol

U srijedu, 11. oktobra 2017. godine na području opštine Bratunac kompanija HIFA Petrol je otvorila svoj 27. maloprodajni objekat.

Otvorenjem 6. maloprodajnog objekta u 2017. godini, lociranog na području opštine Bratunac najuspješnija naftna kompanija u BiH u protekle dvije godine – kompanija HIFA Petrol dodatno proširuje svoju poslovnu mrežu.

“I ovoga puta smo tradicionalno prvih 200 kupaca nagradili sa po 10 litara goriva gratis, dok smo za ostale kupce obezbijedili prigodne poklon pakete. Shodno potrebama naših kupaca proširujemo mrežu maloprodajnih objekata te ćemo shodno tome i na ovom području od danas nuditi vrhunski kvalitet roba i usluga”, riječi su pomoćnika direktora kompanije HIFA Petrol Ahmeda Ahmetlića.

“Na ovom kao i na svim našim maloprodajnim objektima HIFA PETROL-a pored najkvalitetnijeg goriva na tržištu te brendirane prodavnice roba široke potrošnje “HP SHOP” u ponudi će uskoro biti mjenjačnica. Radno vrijeme benzinske pumpe kao i svih ostalih sadržaja u njenom sklopu je od 05:00 do 24:00 sata”, ističe Ahmetlić.

Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno su obezbijeđena 4 nova radna mjesta, što znači da je trenutno u ovoj kompaniji uposleno preko 300 radnika.

Također, ovom prilikom su najavljena nova ulaganja obzirom na to da su u toku adaptacije maloprodajnih objekata koji od ove godine posluju pod novim brendom “HP SHOP” i po čemu se HIFA PETROL znatno razlikuje od drugih benzinskih pumpi kao i otvaranje novih maloprodajnih objekta do kraja 2017. godine.

 

Agencije/L.Đ

O autoru

Srodni članci