Novogodišnji seminar: “PDV i carine bez tajni i novine u 2017. godini”

Novogodišnji seminar: “PDV i carine bez tajni i novine u 2017. godini”

NOVOGODIŠNJI SEMINAR O INDIREKTNIM POREZIMA “PDV I CARINE BEZ TAJNI I NOVINE U 2018. GODINI”.

Hotel “Kardial”, Banja Vrućica kod Teslića
21. decembar 2017. godine

Na ovom seminaru učesnicima će biti razjašnjena brojna pitanja iz oblasti PDV-a i carina i učesnici će se upoznati sa predstojećim promjenama zakonske regulative iz ovih oblasti. Na seminaru će biti razmotrena upravo ona pitanja koja stvaraju najčešće probleme u radukao što su: dileme oko određivanja mjesta prometa usluga, carinske procedure, pan-euro-med konvencija, sticanje statusa ovlaštenog izvoznika i drugo.
Značajan dio seminara je predviđen i za pitanja učesnika predavačima. Ovaj seminar će Vam razriješiti brojne nedoumice. Znanje Vam donosi uštede i zaradu. Seminar je namijenjen vlasnicima preduzeća, direktorima, pravnicima, knjigovođama, revizorima, računovodstvenim radnicima, PDV obaveznicima i onima koji to namjeravaju postati, a i svim onima koji uvoze i izvoze robu ili vide svoju šansu za poboljšavanje poslovanja razmjenom sa inostranstvom. Seminar je veoma koristan i zaposlenim u javnom sektoru kako bi razumjeli kompletan postupak obračuna PDV-a i postupak uvoza robu.
Seminar se održava u jednom od najposjećenijih banjskih i kongresnih centara Bosne i Hercegovine, u “Banji Vrućici”. Predavanja i zajednički ručak će se održati u hotelu “Kardial”.
Predavači su eminentni stručnjaci zaposleni u Upravi za indirektno oporezivanje BiH.
VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU U PRILOGU ILI NA OVOM LINKU, a OBRAZAC PRIJAVE OVDE.
L.Đ

O autoru

Srodni članci