Noć istraživača – RiNG.ba18

Noć istraživača – RiNG.ba18

Naime, sa oduševljenjem vas možemo obavijestiti da je i ove godine posljednji petak u septembru (28. 09. 2018.) rezervisan za Noć istraživača, i da je našem timu po sedmi put zaredom pripala čast da organizira ovu sada već tradicionalnu manifestaciju u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko se vaša institucija, organizacija ili firma bave naučnim i istraživačkim radom, te ako ste pojedinac kojeg nauka zanima ili se bavite istraživanjem, srdačno vas pozivamo da nam se i ove godine pridružite u najzabavnijoj naučnoj noći, te predstavite svoj rad i uspjehe našoj brojnoj publici i posjetiteljima u osam gradova „Europske noći istraživača u BiH“ (ove godine družimo se u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Zenici, Goraždu, Bijeljini i Konjicu).

Molimo vas da razmislite o onome šta bi baš vi, vaš tim ili neko koga poznajete mogao da prezentuje na radost male i velike publike, te tako promovirate svoj rad i doprinesete raznovrsnosti sadržaja manifestacije. U obzir dolaze izumi, poduzetničke ideje i projekti, nauka u svim oblicima, jer ona je zabavna, primamljiva i vodi nas ka boljem sutra.

Više informacija o prethodno održanim manifestacijama možete naći na www.nocistrazivaca.ba, ili na našem Facebooku profilu.

Pod okriljem ovogodišnjeg slogana Let’s STEAM. Svi smo mi kreatori” veselimo se vašim zanimljivim prijedlozima i magiji koju nam donosite svake godine.

Za sve dodatne informacije i sastanak dostupni smo na mail: lejla.camo@gmail.com ili mobitel 061 214 887.

Izvještaj od prošle godine: Izvjestaj RiNG 2017.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci