Aktuelno:
Nauči Autodesk Inventor – 3d CAD

Nauči Autodesk Inventor – 3d CAD

Nauči Autodesk Inventor – 3d CAD za razvoj proizvoda uz 20% popusta! Nova grupa za Autodesk Inventor – 3d CAD za razvoj proizvoda u CPE Sarajevo počinje 28. augusta.

Cilj ovog kursa je osposobiti polaznike za samostalan rad u Autodesk Inventoru. S obzirom na to da je fokus postavljen na 3D modeliranje, polaznici kursa se upoznaju sa konceptom 3D modeliranja i načinom dizajniranja nekog modela.

Početak kursa se odnosi na sticanje osnovnih znanja u pogledu modeliranja i dizajniranja te će biti prezentirane sve prednosti i nedostaci ove vrste rada. Pored toga što će se prikazati način dobijanja nekog modela, odnosno elementa, radit će se i na spajanju više takvih elemenata u odgovarajući sklop.

Polaznici kursa će postepeno prolaziti kroz sve alate koji su neophodni za izradu 3D modela te će na kraju biti sposobni da izrade kako tehničku dokumentaciju, tako i rendere kao realističan prikaz datog modela.

Više informacija na http://www.cpe.ba/strucno_usavrsavanje.html#I.

Cijena sa 20% popusta: 475 KM (PDV uključen, plaćanje na rate). Više informacija na 033/260-505 ili putem online prijave na web-stranici http://www.cpe.ba/prijava_sa.html.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci