Najveća regionalna leadership i talent konferencija 9. novembra u Sarajevu

Najveća regionalna leadership i talent konferencija 9. novembra u Sarajevu

Najveća regionalna konferencija o vođenju i razvoju zaposlenika Leadership i Talent Conference DRIVE 2017, u organizaciji kompanije Kolektiv d.o.o. (Posao.ba), održat će se 9. novembra u prostorijama Kongresnog centra hotela Terme u Sarajevu.

Konferencija je namijenjena svima čiji posao uključuje vođenje i razvoj zaposlenika u privatnom i javnom sektoru: direktorima, menadžerima, vlasnicima kompanija, HR profesionalcima, tim liderima, voditeljima odjela.

Kroz brojna predavanja i interaktivne radionice učesnici će imati priliku da saznaju koji su najnoviji internacionalni i regionalni trendovi i prakse u leadershipu i talent managementu te upravljanju ljudskim potencijalima općenito, kako bi ta saznanja primijenili u svom svakodnevnom radu. I ove godine će učesnici imati priliku čuti svjetski priznate eksperte u području leadershipa i talent managementa, a neki od predavača su: Jesus Vega, bivši “Managing Director” u Zari-Inditex, najvećoj i najbrže rastućoj svjetskoj tekstilnoj maloprodajnoj grupaciji. Trenutno, gospodin Vega je najdinamičniji i internacionalno najtraženiji španski govornik, koji je do sada držao govore u preko 20 različitih država, na 4 različita kontinenta. Jedan od govornika je i Andre de Wit, bivši direktor više kompanija od kjih su neke IKEA Iberica, Metro Cash & Carry u Hrvatskoj. De Wit je osnivač Leadership akademije u Amsterdamu koja je specijalizovana za usklađivanja leadershipa sa strateškim planom kompanije. Učesnici će, također, imati priliku upoznati brojne domaće i regionalne stručnjake.

Cjelokupni program i dodatne informacije potražite na zvaničnom portalu Konferencije www.drive.ba.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci