Najluksuzniji brendovi kofera

Najluksuzniji brendovi kofera

Pakovanje kofera za putovanje uključuje razmišljanje o tome šta je najvažnije što treba ponijeti. No, pored toga, tu je još jedan izbor: koji je kofer prikladan za put?

Na tržištu se nudi niz luksuznih marki putnih torbi koje nude različit dizajn kao i praktičnost. Kompanije u rasponu od Louis Vuittona, Ralph Laurena pa sve do posebnih kao što su Tumi i Samsonite. Čak i popularna kompanija automobila marke Porsche vodi brigu o potrebama svojih vozača pa nudi pogodnosti za putne torbe.

Želite odličan luksuzni kofer koji će Vam koristiti godinama, a niste sigurni koji je pravi za Vas. U nastavku Vam donosimo primjere najluksuznijih svjetskih kofera. Izgled svakog kofera je drugačiji u zavisnosti od dizajnera.

Proizvođač putnih torbi Rimowa je uvijek bio na čelu trendova, jer je primijenio najnoviju tehnologiju na svoje proizvode. Njegovi proizvodi su progresivni i u skladu sa modernim dizajnom.

Nova Spectra 2.0 kolekcija (na slici) ima jednostavan dizajn. Prednji džep otvara daljnje odjeljke, omogućava brz pristup tabletu kao i prijenosnim kompjuterima. SPECTRA 2.0 proizvodi nude pogodnost praćenja ukoliko se kofer izgubi. Ovaj program je kreiran zajedno sa programom švicarskog Tracker Big i omogućava da vlasnik brzo dođe do svoje torbe.

spectra

Victorinox’s Deluxe Garment Mobilizer je Vaš najbolji prijatelj na putovanju. Veliki kofer ima dvije vješalice kao i posebne mrežaste džepove za cipele.

2205_1

Samsonite je na tržištu prisutan 100 godina. Koferi su dostupni u nekoliko boja: crvena, srebrna, crna i smaragdnozelena.

Samsonite

Cubelite ima slične pogodnosti kao Samsonite. Jedina je razlika što su njihovi koferi u zemljanim bojama.

cubelite

Brend Tumi ima širok spektar luksuznih kofera koji su napravljeni od jakog tegris materijala koji se koristi i u trkaćim automobilima. Ono što ih još odvaja od ostalih jeste dezen.

tumi

O autoru

Novinar portala Poslovnisvijet.ba

Srodni članci