Najbolji poslovi sedmice

Najbolji poslovi sedmice

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Soho Wintech PVC d.o.o. Sarajevo, Soho Wintech PVC d.o.o. objavljuje oglas za sljedeću poziciju: komercijalista za područje BiH. Uslovi konkursa: SSS-radno iskustvo najmanje 2 god. na istim poslovima, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika, snalaženje u stresnim situacijama, spremnost na prekovremeni rad, spremnost na timski rad, spremnost na putovanja, vozačka dozvola B kategorije,

Opširnije pronađite OVDJE.

BoljiPosao.com, Sarajevo za svog klijenta objavljuje oglas za radno mjesto: senior prodajni predstavnik za ERP softver (m/ž) sa mjestom rada Sarajevu. Od Vas očekujemo: Uslovi: 2-3 godine iskustva u prodaji softverskih rješenja za računovodstvo, robnomaterijalno knjigovodstvo, obračune plaća, ERP softvera, konstruktivan i efikasan način rada, da je u stanju da analizira, identificira, planira u određenom vremenu troškove potrebne za obavljanje određenih poslova, uspješan u komunikaciji sa nadređenim, partnerima i kupcima, napredno poznavanje IT tehnologija i poslovnih procesa u kompanijama.

Opširnije pronađite OVDJE.

Unibox d.o.o. Mostar  raspisuje  konkurs za voditelja projekta za rad u Mostaru. Uslovi: VSS, VŠS (elektrotehničkog, po mogućnosti telekomunikacijskog smjera), poželjno, ali ne eliminatorno je položen stručni ispit, iskustvo u radu u istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije, engleski jezik u govoru i pismu.

Opširnije pronađite OVDJE.

Sparkasse Bank d.d., Sarajevo. Ako želite biti dio našeg tima, pozivamo Vas da se prijavite se na poziciju developera sa mjestom rada u Sarajevu. Od Vas očekujemo: najmanje 3 godine radnog iskustva u razvoju kompleksnih aplikacija u okolini velikog broja korisnika i transakcija, odlično poznavanje metoda modeliranja podataka i praktično iskustvo u razvoju Oracle baza podataka, odlično poznavanje i praktično iskustvo u radu sa Oracle razvojnim alatima.

Opširnije pronađite OVDJE.

Hass-Komerc d.o.o. Zenica povodom unapređenja svoje poslovne aktivnosti  traži više pozicija, a jedna od njih je blagajnik  sa mjestom rada u Zenici. Ukoliko tražite perspektivan i dinamičan posao sa mogućnošću napredovanja i želite postati dio našeg tima, prijave sa biografijom, slikom i kontakt telefonom možete dostaviti: lično u prostorije firme.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

 

O autoru

Srodni članci