Međunarodna konferencija o regionalnom tržištu, razvoju statistike i mogućnostima investiranja u Sarajevu

Međunarodna konferencija o regionalnom tržištu, razvoju statistike i mogućnostima investiranja u Sarajevu

Regionalni forum za tržište, investicije i statistiku – TIS u saradnji sa partnerskim organizacijama raspisuje JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PROJEKATA I ISTRAŽIVAČKIH RADOVA koji se prezentuju na “Međunarodnoj konferenciji o regionalnom tržištu, razvoju statistike i mogućnostima investiranja”, koja će se održati u Sarajevu 6, 7. i 8. novembra 2017. godine.

Prva konferencija u regiji koja podržava i afirmiše saradnju vladinih institucija, međunarodnih organizacija, poslovnog sektora i nevladinih organizacija s ciljem planiranja i saradnje u realizaciji regionalnih projekata. Konferencija obuhvata četiri značajna sektora kroz tematska poglavlja, i to: panel tržište, panel statistika, panel investicije i panel istraživanje i razvoj. Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva pravna i fizička lica u Bosni i Hercegovini i inostranstvu (privredna društva, lokalna samouprava, javna preduzeća, ustanove, neprofitne organizacije i fizička lica).

Sve informacije o Regionalnom forumu za tržište, investicije i statistiku i Međunarodnoj konferenciji, možete pronaći na portalu www.forumtis.net.

Agencije/A.Š.

O autoru

Srodni članci