Lanaco Edukacija spremila širok portfolio obuka iz različitih oblasti

Lanaco Edukacija spremila širok portfolio obuka iz različitih oblasti

Edukacioni centar kompanije LANACO nastao je iz potrebe kontinuiranog profesionalnog usavršavanja sopstvenih kadrova, a potom se vrlo brzo razvio u IT edukacioni centar sa najširim portfoliom usluga u BiH i najvećim brojem certifikovanih trenera iz različitih oblasti koji su stalno zaposleni u kompaniji LANACO.

U ponudi su kursevi za IT profesionalce, programere, administratore baza podataka, mrežne administratore i poslovne korisnike, kao i prilagođene obuke prema specifičnim potrebama svakog klijenta. Također, za potrebe klijenata kreiraju multimedijalne i digitalne obuke, vrše razvoj, održavanje i sisteme za upravljanje učenjem (LMS – Learning Management System).

Pored klasičnog načina izvođenja obuka u jednoj od učionica u Banjoj Luci i Sarajevu, ali i na lokaciji klijenta omogućavaju Vam, također, i pohađanje obuke iz bilo kog mjesta u svijetu.

Ako niste u prilici da fizički prisustvujete obuci, uz pomoć računara povezanog na internet možete pratiti obuku u realnom vremenu ili pregledati snimljeni materijal sa određenog časa.

Pregledajte raspored za period  septembar 2018 – maj 2019, i pronađite obuku po svojoj mjeri koja će Vam pomoći da postanete ono što želite.

O autoru

Srodni članci