Kompanija iz Njemačke zapošljava medicinske sestre/tehničare – prezentacija u Sarajevu

Kompanija iz Njemačke zapošljava medicinske sestre/tehničare – prezentacija u Sarajevu

Ukoliko ste medicinska sestra/tehničar i želite da radite u Njemačkoj, ovo je odlična prilika za Vas, jer u Sarajevo dolaze predstavnici njemačke kompanije Alloheim koja ima više od 170 zdravstvenih ustanova u cijeloj Njemačkoj sa više od 15.000 zaposlenih.

Predstavnici njemačke kompanije dolaze u Sarajevo sa ciljem da predstave svoju kompaniju i zaposle veći broj medicinskih sestra/tehničara iz naše države.

Učešće je besplatno, a prethodna prijava je obavezna! Broj mjesta je ograničen.

Obavezni uslovi za učešće i prijavu su:

medicinska sestra/tehničar – opći ili pedijatrijski smjer
položen državni ispit
imate certifikat za B1 ili B2 nivo njemačkog jezika – isključivo Goethe, ÖSD ili TELC

Prezentacija i razgovor sa prijavljenim kandidatima će se održati u utorak 22. maja u hotelu Bristol u Sarajevu. Imat ćete razgovor direktno sa poslodavcem tako da ćete iz prve ruke dobiti odgovore na sva Vaša pitanja. U dogovoru sa poslodavcem možete da izaberete i grad gdje želite da radite.

Svi prijavljeni kandidati će naknadno dobiti tačan termin razgovora sa poslodavcem, sa ciljem da taj termin odgovara kandidatu.

Kandidati koji ispunjavaju potrebne uslove poslije razgovora sa poslodavcem dobit će posao i moći će da potpišu ugovor o zaposlenju direktno sa poslodavcem iz Njemačke. Poslodavac poslije toga rješava sve administrativne procedure sa ciljem da u što kraćem roku možete da počnete da radite u Njemačkoj.

Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte na tel. 065/ 531 – 906

Ako ispunjavate gore navedene uslove prvi korak je da ispunite formular. Poslije prijave bit ćete kontaktirani putem mejla i telefona.

Više informacija OVDJE.

O autoru

Srodni članci