Istraživanje zarada i beneficija – PayWell 2018 BiH

Istraživanje zarada i beneficija – PayWell 2018 BiH

Od danas možete da se prijavite za učešće u PayWell 2018 istraživanju zarada i beneficija za tržište Bosne i Hercegovine.

Ukoliko su Vam potrebni pouzdani podaci o naknadama, beneficijama i relevantnim HR politikama u okviru Vašeg industrijskog sektora, onda Vam PayWell izvještaj može biti od velike koristi. PayWell izvještaj je alat kreiran sa ciljem da pomogne kompanijama i njihovim HR profesionalcima prilikom kreiranja konkurentnih HR politika koje privlače, motivišu i zadržavaju talentovane zaposlene.

Kompanije koje budu učestvovale u istraživanju i dostavile podatke za svoje pozicije dobit će cjelokupan paket izvještaja, kao i interaktivnu formu izvještaja koja daje komparativni prikaz Vaših zarada sa zaradama na tržištu kao i unutar Vašeg industrijskog sektora.

Za sve zainteresovane organizovat će se još jedna prezentacija istraživanja zarada i beneficija kako biste imali mogućnost da se bliže upoznate sa pristupom.

Prezentacija će se održati 12. 02. 2018. od 11:00 do 13:00 na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1, b toranj, konferencijska sala broj 8, Sarajevo.

Prijavu za učešće u istraživanju možete dostaviti na adresu paywell.survey@rs.pwc.com. Također, sve kompanije koje su članice HRM Udruženja ostvaruju specijalan popust od 10% na cjelokupan paket izvještaja.

 

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci