INVESTIRAJMO ZAJEDNO

INVESTIRAJMO ZAJEDNO

Imate ideju? Otišli ste korak dalje i pretvorili je u projekat? Smatrate da ima dovoljno potencijala da bude uspješan? Ako je Vaš odgovor na postavljena pitanja “Da“, onda slijedeći korak koji trebate napraviti jeste da nastavite čitati.

Poslovni svijet stvara platformu hrabrog i jedinstvenog glasa konstantno inovativnog, inteligentnog i istraživački nastrojenog. Naš cilj je efektivno informisati, potaći na djelovanje, omogućiti i olakšati saradnju između pripadnika poslovnog svijeta, kao i svih onih koji se smatraju takvim.

Prepoznali smo potrebu za kvalitetnijom i efikasnijom komunikacijom, razmjenom iskustava, mišljenja, i stavova između poduzetnika, organa vlasti, ali i pojedinaca. Ovim putem ih nastojimo potaći na međusobnu komunikaciju jer će proaktivna komunikacija dovesti do efektivnih i pravovremenih promjena koje će rezultirati ekonomskim razvojem, a time i socijalnim poboljšanjima.

Iz tih razloga, pozivamo Vas da Vaše projekte prijavite nama, a mi ćemo ih objavljivati u rubrici Investirajmo zajedno.

Zašto?

Vrlo je jednostavno. Acta non verba. Ono što ste zamislili i na čemu ste naporno radili sprovedite u djelo. Mi ćemo se potruditi da projekti dobiju dio medijskog prostora i da se povežete sa potencijalnim investitorima kako bi zaživjeli. Ideja može biti zanimljiva, projekat potencijalno uspješan, međutim javlja se problem pronalaska auditorija, potencijalnih investitora, čiji je stav i način razmišljanja kompatibilan projektu, te dosezanja i predstavljanja njima. To je osnovni razlog zbog kojeg se Poslovni svijet odlučio na ovaj korak. Bez investitora projekat ne može ni zaživjeti. Prijavom rješavate problem predstavljanja projekta, štedite vrijeme i sredstva, ali i efektivnije pronalazite i animirate ciljni auditorij.

Kako?

Projekte možete slati na e-mail adresu: investirajmo@poslovnisvijet.ba. Sve što je potrebno za prijavu jeste da projekti budu u pismenoj formi, da priložite kratak sažetak i do pet informativnih fotografija. Molimo da priložite i sve dodatne informacije kao što su nagrade i preporuke, te sve drugo što smatrate relevantnim.

Kada?

Poziv za prijavu projekata nije vremenski ograničen. Što se prije odlučite na prijavu i postanete dio našeg svijeta, Vaš projekat ima veću mogućnost da zaživi.

Šta se dešava nakon prijavljivanja?

Inicijalna selekcija projekata za objavljivanje traje pet radnih dana. Nakon što je projekat objavljen u rubrici Investirajmo zajedno, ostaje trajno u arhivi portala. Time je omogućeno njegovo duže eksponiranje.

Postoji mnogo projekata koji imaju potencijal da budu realizovani u ovom nepovoljnom poslovnom ambijentu i kojima je potrebna potpora, komunikaciona i svaka druga, a čijom realizacijom društvo u cjelini ostvaruje korist.

Još jednom Vas pozivamo da budete progresivni i postanete dio našeg svijeta!

OBRAZAC POSLOVNOG PLANA

O autoru

Srodni članci