II Sajam mladih poduzetnika

II Sajam mladih poduzetnika

Fondacija „Zajednički put“, u okviru projekta „II Sajam mladih poduzetnika“ koji će biti otvoren povodom Međunarodnog dana mladih 12. augusta 2017. godine u Prijedoru, objavljuje Javni poziv za odabir učesnika projekta koji:

 • posjeduju kreativnost i/ili stručne vještine za izradu korisnih rukotvorina i drugih proizvoda starih zanata (decoupage, unikatni nakit, krojački, bravarski proizvodi i dr.),
 • žele da steknu ili unaprijede postojeće vještine izrade proizvoda starih i drugih zanata,
 • posjeduju vještine likovne umjetnosti,
 • žele da steknu ili unaprijede poduzetničke vještine,
 • vole timski rad i druženje kroz rad,
 • nastanjeni su u Prijedoru, Novom Gradu, Oštroj Luci, Kozarskoj Dubici ili Kostajnici, i
  pripadaju jednoj ili više navedenih osjetljivih kategorija korisnika: talentovani mladi, mladi s invaliditetom, nezaposleni mladi, i druge kategorije nezaposlenih ili talentoavnih građana prijedorske regije.

Prednost prilikom odabira učesnika projekta „Sajam mladih poduzetnika“ imat će mladi, posebno talentovani mladi s invaliditetom prijedorske regije koji su vrlo uspješni u djelatnostima koje obavljaju.

Trajanje Sajma je planirano za period od 12. 08. do 16. 08. 2017. godine. Planirana lokacija Sajma je Trg Majora Zorana Karlice, u neposrednoj blizini Nove banke, i za sve odabrane učesnike Sajma bit će obezbijeđeni prodajno-izložbeni štandovi.

Odabrani učesnici projekta ostvarivat će pravo na:

 • korištenje prodajnih štandova,
 • administrativne i logističke usluge vezano za prodaju proizvoda i usluga,
 • promociju proizvoda i usluga putem letaka, društvenih mreža i internet stranice,
 • savjetodavne i edukativne usluge Fondacije „Zajednički put“,
 • usluge posredovanja i saradnje sa drugim privrednim i javnim organizacijama,
 • mogućnost učešća u projektima i programima koje realizuje Fondacija, i dr.

Najuspješniji mladi poduzetnik, učesnik Sajma, bit će nagrađen vrijednim nagradama po završetku Sajma.

Prijavite se do 26. jula 2017. godine, do 00:00 časova, na e-mail adrese: info@fondacijazajednickiput.org i fondacija.uw@gmail.com. U e-mailu je potrebno da navedete kontakt podatke kako biste bili uzeti u razmatranje za učešće na Sajmu.

Pokrovitelji Sajma mladih poduzetnika su Grad Prijedor i Predsjednica i najznačajniji donator Fondacije Semira Hoffmann.

Informacije o prvom Sajmu poduzetnika možete pronaći ovdje.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci

 • goodrich wilkings

  Dobro jutro svima, ja sam g. Karl-Heinz Wilkings po imenu, Ja sam hrvatski državljanin Osječko-Baranjske, radujem se stvarnim kreditnim kompanijama u posljednjih 4 mjeseca i sve imam gomilu prevara zašto im vjerujem a na kraju su me pogrešili 8,000.00 eura, a da mi niste dali ništa zauzvrat, sva moja nada je izgubljena, bio sam zbunjen i frustriran, mislim da je veoma teško očistiti moj bankrot i hraniti svoju porodicu, nikad nisam želeo je da imam bilo kakve veze sa kreditnim kompanijama u mreži, jer nikad nisam verovao u bilo kakvu kreditnu kompaniju jer sam pogrešio, pa sam otišao da pozajmim nešto novca od prijatelja, rekao sam joj sve što se desilo i rekla je da mogu ne poma'ite da znate da mi kreditna kompanija koja mi mo'e pomo} dobiti od njih samo kredit, uzela me je kako da podnesem zahtev za kredit, to je ono {to sam rekao i da se prijavim, iako nikada nisam verovao, ali sam se trudio i prema mom najvećem iznenadenju za mene je odobren kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati svojim očima, Sretna sam i mlada i bogata mi zahvaljujem Bogu da nakon toga prevarim po celom mjestu u pravom društvu kakav je i dalje prisutan, molim vas savjetujte svima koji su potrebni za kredit i mogu biti pouzdani, pouzdani i sposobni nazad u vrijeme, jer znači da se obratite g. DAVIDU, koji je bio u krevetu DAVIDCLARK LOAN LTD. preko e-maila: n DAVIDCLARKLOAN@GMAIL.COM to danas, i biće vam drago što ste uradili.

  SRETNO