Ideje & Radionice©: pogodnosti za temu mjeseca

Ideje & Radionice©: pogodnosti za temu mjeseca

Ideje & Radionice© je specijalistički program “otvorenih” radionica sa aktuelnim temama, konkretnim savjetima i primjerima iz prakse.

Usavršavanjem vještina menadžera podstičemo uspješnost preduzeća na tržištu.

Pogodnosti za temu mjeseca: cijena kotizacije za rane prijave, do 30. 09.2017. godine, umanjena je za 10% na redovnu cijenu.

Najava teme mjeseca –  oktobar 2017. godine

Znanja i vještine koje ćete steći na radionici pomoći će Vam da: iskoristite prednosti H2020 fondova i MSP instrumenta za razvoj poslovanja i inovacije, unaprijedite praktične vještine za apliciranje na H2020 fondove i uspješno implementirate disruptivne inovacije na tržištu.

Pozivamo Vas na radionicu:

Za dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Kome je namijenjena jednodnevna radionica?

Program Ideje & Radionice© namijenjen je preduzećima koja žele da unaprijede vještine svojih menadžera za kvalitetnije upravljanje rastom i razvojem poslovanja.

Interaktivna radionica je namijenjena:

  • vlasnicima i direktorima MSP,
  • finansijskim menadžerima,
  • marketing menadžerima,
  • projektnim menadžerima.

Učesnicima obezbjeđujemo najbolje uslove za rad kako bi njihovo iskustvo na radionici bilo nezaboravno, a broj mjesta je ograničen na 10 prijava.

Kako se prijaviti na jednodnevnu, interaktivnu, radionicu?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje na radionici Prednosti H2020 i MSP instrument za razvoj poslovanja i inovacije, molimo Vas da na e-mail adresu najkasnije do 30. 09. 2017. godine pošaljete ispunjen

Po zaprimljenoj prijavi dostavit ćemo Vam predračun za plaćanje kotizacije. Fiskalni račun ćete dobiti poštom na Vašu poslovnu adresu.

Najava ostalih planiranih tema za oktobar 2017. godine

U oktobru 2017. godine predviđene su i slijedeće teme:

Popis svih tema potražite OVDJE.

Agencije/A.Š.

O autoru

Srodni članci