Huawei Cloud memorija sada dostupna u 24 zemlje

Huawei Cloud memorija sada dostupna u 24 zemlje

Huawei od sada nudi kompletnu Huawei Cloud uslugu s mogućnošću kupovine većeg kapaciteta za pohranu koja je dostupna u 24 europske zemlje – Austriji, Belgiji, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Slovačkoj, Španiji, Švedskoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji.

Potrošači mogu nadograditi svoj besplatni paket za pohranu od 5 GB na pakete od 50 GB, 200 GB i 2 TB. Cijene se kreću od 0,99 € – 50 GB za 1 mjesec, do 119,88 € – 2 TB za 12 mjeseci. Huawei Cloud je dostupan za sve uređaje s EMUI 5.1 ili novijim softwareom.

Huawei Cloud korisnicima omogućuje sigurnosno kopiranje i vraćanje podataka i postavki telefona te usklađivanje i jednostavan prijenos podataka preko Huawei uređaja. Također, omogućuje i sigurnosnu pohranu te pristup datotekama pomoću Cloud Drivea. Sve fotografije i videozapisi snimljeni fotoaparatom i snimkama zaslona mogu se automatski sigurnosno kopirati na Cloud. Korisnici im jednostavno mogu pristupiti iz svog preglednika na cloud.huawei.com ili iz aplikacije Galerija na svom uređaju.

Podaci se, također, mogu automatski sinkronizirati na svim Huawei pametnim telefonima pa je omogućen jednostavan i brz pristup kontaktima, kalendaru, Wi-Fi-ju i bilješkama uz Huawei ID. Tim podacima se, također, može upravljati putem Cloud web portala. Svi se podaci pohranjuju isključivo unutar Europske unije na europskim mrežama, u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i privatnosti Europske unije. Sve usluge su dizajnirane s obzirom na privatnost korisnika i Huawei Cloud usluge ovjerene su od CSA Star organizacije (ISO / IEC 27001).

Huawei Cloud nudi 5 GB besplatne cloud memorijske pohrane za sve korisnike te im pruža mogućnost da kupe još memorijske pohrane počevši od paketa sa 50 GB za jedan mjesec, po cijeni od 0,99€.

O autoru

Srodni članci