Gdje su slobodna radna mjesta?

Gdje su slobodna radna mjesta?

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Sarajevska pivara d.d. raspisuje oglas za servisera rashladnih uređaja i aparata za točenje piva. Kandidat treba da ispunjava sljedeće uslove: stepen obrazovanja VKV ili SSS – frigomehaničar, elektrotehničar ili elektroničar, najmanje 3 godine radnog iskustva u servisnoj djelatnosti rashladnih uređaja, sposobnost samostalnog i timskog rada, organizovanost i predanost, poznavanje rada na računaru (MS OFFICE), vozačka dozvola B kategorije, poželjno poznavanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE.

Polting d.o.o. traži radnike (m/ž) za rad na građevini, fasadere i žbukere, te pomoćne radnike (m/ž), s iskustvom i mogućnošću učenja posla, mjesto rada Zagreb i Republika Hrvatska.

Opširnije pronađite OVDJE.

Sparkasse Bank d.d. BiH. Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju referent platnih transakcija, Poslovnica Maglaj, Filijala Zenica, Sektor za poslovanje sa stanovništvom. Od Vas očekujemo: VŠS ili VSS ekonomskog smjera, napredno poznavanje rada na računaru (MS Office), izražene komunikacijske vještine, analitičke sposobnosti, poželjno je radno iskustvo u bankarskom poslovanju i/ili uslužnom sektoru, aktivno poznavanje engleskog jezika je poželjno.

Opširnije pronađite OVDJE.

Orizon je samostalna agencija za zapošljavanje na njemačkom tržištu rada. Želite raditi u velikim inostranim kompanijama kao što su: Siemens, Mercedes Benz, BMW, ThyssenKrupp, Mahle? Svi oni i još mnogi drugi su klijenti njemačke agencije za zapošljavanje Orizon. Stoga s vremena na vrijeme provjerite njihovu ponudu poslova! Naša ponuda: ugovor o radu prema njemačkom ZOR-u na neodređeno vrijeme, redovna primanja i sigurnost velikog poslodavca, smještaj osiguran od poslodavca, službeno servisno vozilo sa svom opremom i alatima.

Opširnije pronađite OVDJE.

Soho Wintech PVC d.o.o. traži komercijalistu za područje BiH. Uslovi: SSS – radno iskustvo najmanje 2 godine na istim poslovima, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika, snalaženje u stresnim situacijama, spremnost na prekovremeni rad, spremnost na timski rad, spremnost na putovanja, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

O autoru

Srodni članci