Aktuelno:
Gdje su slobodna radna mjesta?

Gdje su slobodna radna mjesta?

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

TBG BH d.o.o. objavljuje oglas za sljedeće pozicije: operater na betonari, ukupno 3 izvršioca i to: 2 izvršioca m/ž u PJ Sarajevo, 1 izvršilac m/ž u PJ Rajlovac. Prijem se vrši na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci, uz predviđeni probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću potpisivanja ugovora o radu na neodređeno vrijeme, zavisno od ocjene rada u toku perioda probnog rada. Pored općih uslova utvrđenih zakonom, kandidat treba posjedovati i sljedeće uslove: srednja tehnička škola tehničkog smjera ili srednja stručna sprema KV kvalifikacije, osnovno poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, najmanje 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima u građevinskoj industriji, discipliniranost u radu, fleksibilnost, komunikativnost.

Opširnije pronađite OVDJE.

Kreis BH d.o.o. Za našu firmu tražimo osobu za popunu sljedećeg radnog mjesta: REFERENT ZA SKLADIŠNE POSLOVE I OTPREMU ROBE, regija SARAJEVO. Opis posla: Vrši poslove prijema robe u skladište, izdaje robu po osnovu dostavljene otpremnice/fakture, vodi evidenciju o zaprimljenoj i izdatoj robi, stara se o rokovima trajanja robe, stara se o urednosti, čistoći kao i mjerama zaštite i čuvanja robe u skladištu, te obavlja druge poslove po nalogu šefa skladišta. Tražimo osobu sa srednjom stručnom spremom, vozačkom dozvolom B kategorije, radnim iskustvom od minimalno dvije godine na istim ili sličnim poslovima. Odgovarajućim osobama nudimo mogućnost profesionalnog razvoja, poticajna primanja te ugodnu radnu klimu.

Opširnije pronađite OVDJE.

Monting-I d.o.o. iz Zagreba traži 15 cjevara izometričara i 15 TIG varioca za dugoročni rad (na neodređeno) u CERN-u, Francuska. Izrada, montaža i održavanje pretežno inox cijevi. Rad sa bijelim i crnim cijevima (inox) manjeg profila. Potrebna samostalnost u poslu. Obavezna radna proba. Predviđen polazak 1. oktobra.

Opširnije pronađite OVDJE.

U cilju uspješnog nastavka poslovanja, Sejari d.o.o. generalni zastupnik za VDL, Isuzu autobuse i KRONE priključna vozila, objavljuje oglas za popunu radnog mjesta KOMERCIJALISTA ZA PRODAJU VOZILA I PRATEĆE OPREME. Tražimo odlučnu, ambicioznu i komunikativnu osobu, predanu poslu koja bi bila odgovorna za: prodaju vozila iz prodajnog asortimana na području koje mu se dodijeli, izradu plana prodaje sa prijedlozima za realizaciju istih, izradu izvještaja o prodaji, praćenje konkurencije i izvještavanje o stanju na tržištu, koordinacija sa marketing službom i usaglašavanje prodajnih i marketinških akcija. Pored općih uslova za zasnivanje radnog odnosa, kandidat mora ispunjavati i posebne uslove: viši ili visoka stručna sprema, poznavanje procesa prodaje, odlično poznavanje engleskog i (ili) njemačkog jezika u pismenoj i usmenoj formi, odlično poznavanje rada na računaru, posjedovanje vozačke dozvole.

Opširnije pronađite OVDJE.

Ljetopis Automotive d.o.o. O G L A S za poziciju ELEKTRONIČAR – MEHATRONIČAR sa iskustvom – 2 izvršioca, Podgorica. Uslovi: obavezno radno iskustvo, obavezno poznavanje elektronike, obavezno poznavanje automehanike, obavezno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, sposobnost za rad u timu. Nudimo Vam: obezbijeđen smještaj, plaću po dogovoru, mogućnost usavršavanja u Mercedes-Benz trening centrima.

Opširnije pronađite OVDJE.

O autoru

Srodni članci