Sklopite nove kontakte s njemačkim kompanijama

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini i Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora od 17. do 20. septembra 2018. godine organizuju delegacijsko putovanje u München i posjetu sajmu iba 2018.

Program putovanja obuhvata jednodnevnu posjetu sajmu iba 2018 -vodećem svjetskom sajmu pekarstva, slastičarstva i grickalica te jednoj odabranoj kompaniji iz sektora pekarstva i slastičarstva koja je prvi primjer iz prakse.

Na programu je i posjeta Bavarskom državnom ministarstvu prehrane, poljoprivrede i šumarstva te Industrijskoj i trgovinskoj komori za München i Gornju Bavarsku – najvećoj komori u Njemačkoj, a završava posjetom Allianz Arene i muzeja FC Bayern Erlebniswelt koji sadrži više od 400 eksponata vezanih za historiju slavnog fudbalskog kluba Bayern München.

Iskoristite ovu priliku kako biste sklopili nove poslovne kontakte s predstavnicama kompanija iz Njemačke i Hrvatske, upoznali se s novostima u sektoru pekarstva, slastičarstva i grickalica te posjetili FC Bayern Erlebniswelt. Broj mjesta je ograničen. Rok prijave 20.07. 2018.godine.

Više  o programu putovanja i uvjetima učešća saznajte u prijava_Njemačka.